Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Στίβος: Προς το παρόν αθώα η Ντομίνγκες

Αθωώθηκε από το δικαστήριο της Μαδρίτης η παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου Μάρτα Ντομίνγκες, η οποία κατηγορούταν για διακίνηση απαγορευμένων ουσιών. Ωστόσο, εκκρεμούν ακόμα δύο κατηγορίες εις βάρος της, αυτές της φοροδιαφυγής και της διαχείρισης φαρμάκων δίχως άδεια. 

Δικαιώθηκε η Ισπανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 3.000μ. στιπλ, που είναι επίσης κάτοχος δύο χρυσών μεταλλίων στα 5.000μ. σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες που τη βάραιναν. 
 
Η 35χρονη, που δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει την καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ήταν ένα από τα 14 άτομα που συνέλαβαν οι αρχές τον περασμένο Δεκέμβρη, στην περιβόητη υπόθεση «Γκάγλγκο».
 
Σε διάστημα πέντε ημερών ο εισαγγελέας μπορεί να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης, ωστόσο τα ΜΜΕ στην Ισπανία αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
 
Πλέον, ενδιαφέρον έχει να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει η δίκη για τις δύο άλλες κατηγορίες που βαραίνουν την Ισπανίδα αθλήτρια. Αυτές της φοροδιαφυγής και της διαχείρισης φαρμάκων δίχως άδεια.
 
http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου