Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΙΣΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η γνωριμία τους πριν από περίπου εφτά χρόνια στα δημοσιογραφικά έδρανα της σχολής του Aντ1, μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως σωστά είχαν προβλέψει κάποιοι συνάδελφοί τους.
Εκείνη τότε ήταν μόλις 20 χρονών όταν αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Η ψηλόλιγνη σπουδάστρια της δημοσιογραφικής σχολής του αντ1 με την διακριτική παρουσία και τη λεπτεπίλεπτη φωνή της, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει ακόμα και από τους συν σπουδαστές της.



Η ίδια, ωστόσο, γοητεύτηκε από τον καταξιωμένο τότε διευθυντή ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σημερινό εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της Ν. Δ, κ. Γιάννη Μιχελάκη. Πρόκειται για τη δεύτερη σύζυγο και μητέρα των δυο εκ των τριών παιδιών του, κυρία Νικόλ Ποφάντη.

“Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά”, λένε οι παλαιότεροι, πράγμα που ταιριάζει “γάντι” στην περίπτωση του ζεύγους Μιχελάκη.


Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα γραφεία της τηλεόρασης του Aντ1 όταν εκείνη έκανε δειλά – δειλά την προσπάθειά της προκειμένου να αποκτήσει, μέσα από την πρακτική της εξάσκηση, γνώση και εμπειρία για να ενταχθεί στη συνέχεια στον τηλεοπτικό χώρο.

Όμως, λίγους μήνες μετά, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με ένα άλλο μέσο επικοινωνίας αφήνοντας πίσω της τον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης...

Ενθουσιασμένη και συνεπαρμένη από την αμεσότητα, παρά την έλλειψη εικόνας, ενός ραδιοφωνικού παραγωγού με τους ακροατές του, στρέφει το ενδιαφέρον της προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκεί, έμαθε πως να λειτουργεί ως δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα σπούδαζε στη σχολή του αντ1, γεγονός που συντέλεσε στην άμεση ένταξή της στο δυναμικό του σταθμού.

Σήμερα, η κυρία Νικόλ Ποφάντη, λέει καθημερινά την πρώτη “καλημέρα” στους ακροατές του αντ1 ενημερώνοντας τους, μέσα από σύντομα δελτία ειδήσεων, για τις τρέχουσες ειδήσεις της ημέρας. 
 
Το να μετακομίσουν δίπλα στους γονείς της Νικόλ, στην περιοχή του Μοσχάτου, ήταν η καλύτερη λύση για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους.......

kourdistoportocali.com
 
περισσότερα http://thessbomb.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου