Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ


Η Σάλκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν απόψε στο Γκεζελκίρχεν με στόχο να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ. Η γερμανο-αγγλική μονομαχία θα αποτελέσει το ορεκτικό αφού το κυρίως πιάτο θα σερβιριστεί αύριο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπου η κυπελλούχος Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, για τέταρτη φορά φέτος.


Η Σάλκε θα έχει στην σύνθεση της ένα δικό μας παιδί αφού ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί όπως και η γερμανική ομάδα για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αιχμή του δόρατος για τους "μπλε" θα αποτελέσει ο Ραούλ, ο οποίος έχει πάρει την ομάδα του από το χέρι και την έχει οδηγήσει μέχρι εδώ, ενώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα έχει στην διάθεση του τον πρώτο σκόρερ των "μπέμπηδων" Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.


Μια μέρα μετά η πρώην ομάδα του Ισπανού άσου Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα με στόχο να αποδείξει ότι η νίκη της στον τελικό του κυπέλλου δεν ήταν τυχαία. Η ομάδα του εκλεκτού Ζοζέ Μουρίνιο θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα που θα την βάλει στην θέση του οδηγού ενόψει της ρεβάνς, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει στην διάθεση του, τους Πουγιόλ και Μιλίτο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, λύνοντας του τα χέρια όσον αφορά στις επιλογές στην άμυνα.


Στο μεταξύ χθες στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Μπλάκμπερν με γκολ του Ντζέκο στο 75' και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την Τότεναμ, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για συμμετοχή στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

http://www.star.gr/sports/89152/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου