Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο πρωθυπουργός για το περιβάλλον και τον πολιτισμό

Συνάντηση εργασίας στο γυάλινο κτίριο του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου

Συνάντηση εργασίας στο γυάλινο κτίριο του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου, θα έχει σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σήμερα το απόγευμα στις 3 ο Γιώργος Παπανδρέου, με αντικείμενο τις τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την άθληση στην Αττική.

Στην συνάντηση εργασίας με τον πρωθυπουργό θα συμμετάσχουν η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, ο υφυπουργός Υγείας, Χρήστος Αηδόνης, Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς υπουργείων, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός καθώς και εκπρόσωποι φορέων και ειδικοί στα ζητήματα αυτά.

Στην διάρκεια της συνάντησης εργασίας θα συζητηθούν ο ρόλος του πολίτη, της αυτοδιοίκησης και της κυβέρνησης για την ανάπτυξη δράσεων που αφορούν το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την άθληση καθώς και οι συνέργειες πολιτών και Πολιτείας για την υποστήριξη συλλογικών πρωτοβουλιών και επίλυσης των υπαρχόντων προβλημάτων και εμποδίων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η συνάντηση εργασίας θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ και δεν θα υπάρχει φωτογραφική και τηλεοπτική κάλυψη.


http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου