Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το ταμείο είναι μείον!

Απελπιστική παραμένει η κατάσταση στις τάξεις της Ομοσπονδίας στίβου. Αδυναμία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τις Ενώσεις και τα σωματεία δήλωσε ο ΣΕΓΑΣ που ζήτησε τη βοήθεια του κράτους.
Με ανακοίνωση ο ΣΕΓΑΣ έκανε έκκληση στην Πολιτεία να μεριμνήσει για την τακτική ροή εκταμίευσης των επιχορηγήσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς την ομοσπονδία, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλει τα έξοδα διοργάνωσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στις Ενώσεις και τα σωματεία-μέλη του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, για τους πρώτους τρεις μήνες του 2011 έχουν μπει στα ταμεία της ομοσπονδίας 700.000 ευρώ από τις επιχορηγήσεις της ΓΓΑ, τη στιγμή που για το ίδιο χρονικό διάστημα μόνο η μισθοδοσία του προσωπικού ξεπερνά το ποσό των 500.000 ευρώ.

«Ο ΣΕΓΑΣ ζητάει συγνώμη από τις Ενώσεις, τα Σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές γι’ αυτή τη δυσκολία και κάνει έκκληση στην Πολιτεία να μεριμνήσει για μια πιο τακτική ροή των εκταμιεύσεων των εγκεκριμένων από τη ΓΓΑ επιχορηγήσεων» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.



http://www.gazzetta.gr/sport/sport-stivos/item/1054706673-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου