Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η Μεγάλη Κυρία είναι εδώ!

Η ΑΕΚ ξαναγυρίζει μετά από 9 χρόνια στους τίτλους κερδίζοντας 3-0 τον Ατρόμητο εν μέσω επεισοδίων και λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων!
Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί, είχε τον κόσμο με το μέρος της αλλά ένας τελικός είναι πάντα τελικός, οπότε δεν προκάλεσε και έκπληξη το γεγονός ότι στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν νευρικές και έκαναν εύκολα το λάθος. Η Ένωση ήθελε να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και να κάνει το παιχνίδι της, ενώ ο Ατρόμητος από την πλευρά του έδειχνε -όπως ήταν φυσικό- να έχει περισσότερο το μυαλό του στο να αμυνθεί σωστά και από εκεί και πέρα να βρει τις προύποθέσεις για να βγει μπροστά, κυρίως με τον Καμαρά. Από δικές του ενέργειες, άλλωστε, έκανε ό,τι έκανε μπροστά η ομάδα του Γιώργου Δώνη. 

Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους Κιτρινόμαυρους πάντως σιγά-σιγά να πατάνε καλύτερα και να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Γεωργέας ανέβαινε συνεχώς από το δεξί άκρο αλλά οι σέντρες του δεν περνούσαν και γενικά η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στους Σκόκο και Μπλάνκο. Στο 28ο λεπτό, όμως, η ΑΕΚ τη βρήκε τη λύση, με τον Σκόκο να σεντράρει και τον Λυμπερόπουλο -που μάλλον είχε εκτεθειμένο το... ένα πόδι- να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών!

περισσότερα http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου