Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Όλα στη Χατζηνίκου!


Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Ελευθερία Χατζηνίκου κατέκτησε και τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ονειρική επιστροφή της.

Επέστρεψε και τα πήρε όλα η Ελευθερία Χατζηνίκου. Η παίκτρια του «τριφυλλιού», αφού πρώτα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια κατάκτησε και τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας, παρότι είχε μείνει εκτός δράσης εννιά μήνες. Η έμπειρη πασαδόρος συγκέντρωσε 14 από τις συνολικά 25 προτιμήσεις των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας πίσω της τις συμπαίκτριές της Μαχόν (5 ψήφοι) και Μόλναρ (4), ενώ την τετράδα των «εκλεκτών» συμπλήρωσε η Μποροβίντσεκ της ΑΕΚ (2 ψήφοι).
Στη συναυλία η βράβευση
Οι βραβεύσεις της πολυτιμότερης του πρωταθλήματος, Ελευθερίας Χατζηνίκου, αλλά και της τελευταίας αγωνιστικής, Τάμι Μαχόν, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή το βράδυ στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, παράλληλα με τη στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας του ΠΑΟ.
«Έχω μείνει… speechless»…
Η πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος ανέφερε: «Έχω μείνει… speechless, που λένε», είπε γελώντας. «Είναι ασυνήθιστο να βγαίνει πολυτιμότερη ενός ολόκληρου πρωταθλήματος μία πασαδόρος», εξήγησε, ωστόσο ήταν αντικειμενικά αυτή που έδωσε το παραπάνω… κλικ στον Παναθηναϊκό για να πάρει μία ακόμα κούπα.

«Όταν επέστρεψα η αλήθεια είναι πως η ομάδα ήταν σε κακή βαθμολογικά θέση. Αλλά υπήρχαν λόγοι εξήγησης. Οι τραυματισμοί και η καθυστερημένη ένταξη των ξένων οδήγησαν σε κάποιες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος», τόνισε και πρόσθεσε τους λόγους που αποφάσισε να ξαναβάλει φόρμα:

«Γύρισα γιατί ήθελα το πρωτάθλημα, αλλά φυσικά δεν ήξερα πως 100% θα το πάρουμε. Δεν ήξερα εξάλλου, πόσο σύντομα θα επανερχόμουν από αγωνιστικής πλευράς. Βέβαια, είναι καλό που δεν το είχα δεδομένο γιατί μόνο έτσι συνεχίζεις να παλεύεις».

Στη φετινή χρονιά υπήρχε πάντως και μια… δυσαρμονία. Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι στον τελικό του Κυπέλλου (σ.σ. το Σάββατο στη Σάμο μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού) τής κόστισε: «Ήθελα το νταμπλ και μπορούσαμε, βάσει αξίας, να το πάρουμε γιατί είμαστε πολύ πιο πάνω από τις άλλες ομάδες. Χάσαμε από την ΑΕΚ γιατί δεν είχαμε συνέλθει από την ήττα από τον Ολυμπιακό».

Για τη μάχη του τίτλου σημείωσε επίσης: «Γύρισα γιατί αγαπώ την ομάδα και ό,τι τίτλους έχω πανηγυρίσει μαζί τους έχουμε κερδίσει. Το πρωτάθλημα το πήραμε δίκαια και φάνηκε αυτό όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Έπρεπε να πάμε για 3-0 ή 3-1 στο Ρέντη και τελικά γύρισε ο τροχός…»
περισσότερα http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου