Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Champions League: Συμπληρώνεται η τετράδα



Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Τότεναμ στο θέλοντας να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ η Ίντερ κυνηγάει την ανατροπή απέναντι στη Σάλκε… 
Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» του Λονδίνου, τα «σπιρούνια» θα κυνηγήσουν ένα «θαύμα» ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να «αποχαιρετήσουν» με νίκη το κοινό τους, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην αγγλική ομάδα.

Ο Χάρι Ρέντκναπ αναμένεται να παρατάξει τον Γκόμες κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσόρλουκα, Ντόουσον, Γκαλάς και Ασού-Εκοτό να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Οι Φαν ντερ Φάαρτ, Χάντλστοουν, Μόντριτς και Μπέιλ πιθανότατα θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, με τους Παβλιουτσένκο και Ντεφόε να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο.

Ο Ζοσε Μουρίνιο δεν αποκλείεται να «προφυλάξει» παίκτες ενόψει του επερχόμενου clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Ο Κασίγιας θα υπερασπιστεί την εστία της «Βασίλισσας», ενώ οι Ράμος, Καρβάλιο, Αλμπιόλ και Μαρτσέλο αναμένεται να αγωνιστούν στην αμυντική γραμμή. Οι Ντιαρά και Αλόνσο πιθανότατα θα έχουν ανασταλτικό ρόλο στο χώρο του κέντρου, με τους Ντι Μαρία, Οζίλ και Γκρανέρο να αγωνίζονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αντεμπαγιόρ.

Στο Γκελζενκίρχεν η Σάλκε υποδέχεται την Ίντερ, στη ρεβάνς του εμφατικού 2-5 στο Μιλάνο την προηγούμενη εβδομάδα, με τους «νερατζούρι» να παίζουν τα ρέστα τους, κυνηγώντας την υπέρβαση.

Ο Ραλφ Ράνγκινγκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει το Νόιερ στην εστία, με τους Ουτσίντα, Χεβέδες, Ματίπ και Σαρπέι στην άμυνα. Οι Παπαδόπουλος, Χουράδο και Μπαουμγιόχαν πιθανότατα θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, με τους Ραούλ, Εντουάρντο και Ντράξλερ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Ο Λεονάρντο πιθανότατα θα παρατάξει το Σέζαρ κάτω από τα δοκάρια, με τους Κόρντομπα, Λούσιο, Ρανόκια και Μαικόν να συνθέτουν την αμυντική τετράδα. Οι Ζανέτι, Καμπιάσο, Μότα και Σνάιντερ αναμένεται να βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, με τους Ετό και Μιλίτο να αποτελούν τη γραμμή κρούσης.

sportaction.gr

http://sarotiko.blogspot.com/2011/04/champions-league_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου