Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«Δύσκολο να δω το Final 4»


Δεν θα βοηθήσει την ομάδα του λόγω τραυματισμού

Η απουσία του από την Μπαρτσελόνα ήταν και είναι εμφανής. Ο Πιτ Μάικλ, εκ των πρωταγωνιστών της περσινής σεζόν όταν οι Καταλανοί κατέκτησαν την Ευρωλίγκα, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του ως το τέλος της περιόδου λόγω τραυματισμού και παραδέχεται πως τον πονά που θα βλέπει τους «μπλαουγκράνα» σε ρόλο θεατή στο Final 4 της πόλης τους.

«Θα είναι δύσκολο να παρακολουθήσω το Final 4 στη Βαρκελώνη. Είδα τον τελευταίο αγώνα και όταν δεν αγωνίζεσαι είναι πιο εύκολο να αναλύσεις ένα παιχνίδι.

Όταν το Final 4 γίνεται στην πόλη σου, όλα είναι πιο δύσκολα. Υπάρχει περισσότερη πίεση και όλοι περιμένουν από σένα να είσαι εκεί και να το κατακτήσεις. Όμως αυτό πλέον δεν μπορεί να γίνει. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι η περσινή ομάδα και το γεγονός ότι δεν θα είναι παρούσα στο Final 4 είναι απογοητευτικό, αλλά το ξεχνάμε. 

Είναι ώρα να δείξουμε ποιοι είμαστε. Εξακολουθώ να στηρίζω απόλυτα τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω σε αυτούς και τον προπονητή μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό θα καταστήσει καλή τη σεζόν για μας. Όχι εξαιρετική, γιατί για να συμβεί αυτό πρέπει να κατακτήσεις όλους τος τίτλους. 

Έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ισπανία και η ομάδα μας έχει φτιαχτεί για να κατακτά τίτλους», ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε: «Όλοι έλεγαν πως είμαστε το φαβορί, αλλά η ομάδα μας δεν είναι ίδια με την περσινή. 

Εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά όχι η ίδια. Ο Μπαζίλε είναι τραυματίας, εγώ επίσης και ο Ναβάρο παίζει με προβλήματα τραυματισμών. Πέρυσι όλοι μας ήμασταν υγιείς».

Πηγή: sport-fm
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου