Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Tην Δευτέρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη που θα κρίνει τον τίτλο στην Α1 γυναικών



Με την παρουσία μαθητών, γυναικών, αθλητών και ανθρώπων του βόλεϊ θα διεξαχθεί την Δευτέρα το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη που θα κρίνει τον τίτλο στην Α1 γυναικών. Το ίδιο είχε γίνει και στον αγώνα στο Μετς.
Όπως και στα προηγούμενα ντέρμπι «αιωνίων» που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ, έτσι και σε αυτό της ερχόμενης Δευτέρας στο Ρέντη, πάρθηκαν συγκεκριμένα μέτρα προς αποφυγή επεισοδίων. Συγκεκριμένα όσον αφορά τα εισιτήρια και τους ανθρώπους που θα δουν την αναμέτρηση, θα ισχύσει ότι ακριβώς είχε γίνει και στο Μετς στις γυναίκες και στο Ρέντη στους άνδρες για το Κύπελλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για τα μέτρα ασφαλείας έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11/4 (17:15, Sport+) στου Ρέντη και συμφωνήθηκε πως θα γίνει στο ίδιο πλαίσιο με αυτό που είχε εφαρμοστεί και στον αγώνα του Μετς την Καθαρά Δευτέρα.


http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου