Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;




*Βρωμοέλληνες αποκαλούσαν τους έλληνες μετανάστες στην Αμερική.


Τα τελευταία χρόνια που βλέπουμε τα σημάδια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, διάφοροι πολιτικοί και κόμματα διαδίδουν ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες. Δυστυχώς, με την «βοήθεια» των ΜΜΕ, που προβάλουν αυτές τις απόψεις περισσότερο από άλλες, με την «βοήθεια» του εκπαιδευτικού συστήματος που προωθεί τον φόβο προς τον ξένο, καθώς όλοι στην ιστορία παρουσιάζονται ότι ήθελαν μόνο να μας σκοτώσουν και να μας κατακτήσουν, έρευνες καταλήγουν ότι οι Έλληνες  είναι ρατσιστές και ξενοφοβικοί.
Για την ανεργία, την αύξηση τιμών, την υποβάθμιση περιοχών, καθόλου δεν ευθύνονται οι μετανάστες. Αντίθετα ευθύνονται πολλοί επιτήδειοι ( Έλληνες ) οι οποίοι νοικιάζουν ένα δωμάτιο σε 10-12 άτομα, εργοδότες οι οποίοι απολύουν το ντόπιο προσωπικό για να πάρουν φτηνό προσωπικό μετανάστες, ή έργα που ποτέ δεν φτιάχνονται για την συντήρηση των γειτονιών μας.
Έτσι δημιουργούνται και οι συνθήκες για να ριζωθεί ο ρατσισμός ο οποίος είναι πολύ βολικός για όλους, εργοδότες, ιδιοκτήτες και κράτος, ώστε να στρεφόμαστε εναντίων των συνανθρώπων μας, των συναδέλφων μας προκειμένου να μην στραφούμε εναντίων των πραγματικών ιθυνόντων, το μεγάλο κεφάλαιο και τα κόμματα που το εκπροσωπούν.

Δημήτριος  Ναυπλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου