Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Όλες μαζί στέλνουν μήνυμα!

Μεγάλες κυρίες του ελληνικού αθλητισμού που έκαναν πλούσια καριέρα στο στίβο θα δώσουν το παρών στο Γκαλα της Φιλοθέης, προκειμένου να στείλουν το μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
To 12o κατά σειρά μίτινγκ θα διεξαχθεί φέτος την 1η Ιουνίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης και είναι αφιερωμένο στην πρόληψη της υγείας. Η επίτευξη του σκοπού αυτού ενισχύεται με τη συνεργασία ενός συλλόγου που έχει επίκεντρο τη γυναίκα: τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθούν κούρσες 60 μέτρων και μεταξύ των κυριών που θα λάβουν μέρος είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Άννα Βερούλη, η ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου και η παρουσιάστρια των αθλητικών ειδήσεων του MEGA, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

«Δέχθηκα με πολύ χαρά την συμμετοχή μου στην κούρσα των 60 μέτρων στο Γκαλά της Φιλοθέης. Κι αυτό γιατί η γυμναστική και ο αθλητισμός προλαμβάνουν. Και στην περίπτωση του καρκίνου του μαστού η πρόληψη είναι πολύ σημαντική. Η γυμναστική και η ιατρική είναι αδερφές επιστήμες. Η μια προλαμβάνει και η άλλη θεραπεύει», τόνισε η Άννα Βερούλη.



περισσότερα  http://www.gazzetta.gr/article/item/195344-oles-mazi-stelnoun-menuma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου