Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σκέψεις αποχώρησης από Κλουφτ


Μια θρύλος του κλασσικού αθλητισμού, η σουηδέζα Καρολίνα Κλουφτ, άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα της ότι είναι πιθανό να σταματήσει τον αθλητισμό για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα στην ζωή της.
Η Καρολίνα Κλουφτ σκέφτεται να δώσει τέλος στην λαμπρή καριέρα της μετά την ολοκλήρωση των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, όπως άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας της.
Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης σε έπταθλο και πένταθλο δήλωσε ότι συνεχίζει τον αθλητισμό χωρίς συγκεκριμένο στόχο, αλλά γιατί διασκεδάζει, αλλά ίσως να έχει έρθει η ώρα να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα εκτός του στίβου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Κάποιοι αθλητές μπορεί να έχουν στόχους και κίνητρα για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Εγώ αισθάνομαι ότι έκανα όσα μπορούσα. Και τώρα απλά διασκεδάζω. Ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα, εκτός του στίβου. Κάνω πρωταθλητισμό εδώ και πολλά χρόνια και, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι σε προχωρημένη ηλικία και έχω φτάσει μόνο τα 28, θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου, που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω μέχρι τώρα» 
http://www.gazzetta.gr/article/item/195109-skepseis-apohoreses-apo-kloupht

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου