Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η μικρή γιορτή των κοριτσιών στα γραφεία του Συλλόγου


Τέλειωσε η αγωνιστική χρονιά για τα γυναικεία τμήματα της Ελευθερίας με μια μίνι γιορτή, που πρότεινε ο κόουτς Άγγελος Φουντουλάκης στα γραφεία του συλλόγου, και με την παρουσία της διοίκησης, των προπονητών, των αθλητριών,  γονέων και φίλων της ομάδας,  βραβεύτηκαν οι διακριθείσες της χρονιάς , μέσα σε μια ευχάριστη επινίκια ατμόσφαιρα.
Η Ελένη Κοκκίνη, βοηθός κόουτς και αρχηγός πλέϊ μέηκερ των γυναικών ήταν 1η  στις Γυναίκες,  Η αρχηγός σέντερ των κορασίδων, Παρασκευή Ξεπαπαδέα 1η στις Κορασίδες  και  1η στις παγκορασίδες η αρχηγός πλέϊ μέηκερ Ελευθερία Παπαδοπούλου. Δηλαδή και οι τρείς  αρχηγοί των ομάδων ήταν (δικαίως)  και ΜVP στις αντίστοιχες ομάδες.
Επίσης,  η μικρή Κωνσταντίνα Μπουρμά  αναδείχθηκε  1η  ,  στις μετά από το 98 γεννηθείσες..... 


Ο κόουτς Άγγελος Φουντουλάκης, αποχώρησε από την ομάδα με τις ευχαριστίες της Ομάδας, αφήνοντας πίσω το έργο της ανόδου, στην Α' κατηγορία, της αήττητης πρωταθλήτριας της Β ΕΣΚΑΝΑ κορασίδων, την 4η  θέση στην ΕΣΚΑΝΑ των παγκορασίδων, και την ουσιαστική ενσωμάτωση νέων σε ηλικία αθλητριών στην γυναικεία ομάδα. Όλα αυτά αποτέλεσμα της σκληρής επίμονης δουλειάς του προπονητικού τιμ ( Φουντουλάκης –Κοκκίνη ) αλλά εξ ίσου και των εξαιρετικών κοριτσιών μας, που έδειξαν καταπληκτική συμμετοχή στις προπονήσεις.  Ήταν πραγματική ομάδα σε μια καταπληκτική σεζόν.
Βεβαίως  η  εργασία δεν τελείωσε,, και οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την καθοδήγηση της Ελένης Κοκκίνη, και  θα ενταθούν μετά το τέλος των εξετάσεων μέχρι την ώρα των διακοπών. Ο Α. Ο , Ελευθερία σύντομα κατά το δυνατόν θα δώσει  λύση στο θέμα προπονητή.  Οι κοπέλες  μας, θα ετοιμαστούν για τις προκλήσεις της νέας σεζόν μαζί με νέα κορίτσια που θα θελήσουν να ενσωματωθούν στην οικογένεια της Ελευθερίας Μοσχάτου.
Για την Ιστορία παραθέτω τις συμμετέχουσες φέτος σε επίσημους ή φιλικούς αγώνες και προπονήσεις αθλήτριες, ακόμη και όσες συμμετείχαν μόνο στις προπονήσεις, αφού κι αυτές έτσι συνέβαλαν, το δυνατόν, στην καλή προετοιμασία των ομάδων, και συνεπώς στις επιτυχίες τους.

περισσότερα http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου