Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Σημαντικό έργο η ανάπλαση»


H ΕΠΣ Πειραιά, παραβρέθηκε στην κοινή σύσκεψη των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου και Ταύρου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (12/5), με θέμα συζήτησης, τα έργα ανάπλασης της παραλιακής.
Την Ένωση του Πειραιά εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Στούκας, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανάπλαση της Παραλιακής ζώνης είναι σημαντικό έργο και τα αναπληρωματικό μέλος, Γ. Σιάκουλης.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Πειραιά, για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:
«Στην  κοινή σύσκεψη των Δήμων Καλλιθέας και  Μοσχάτου–Ταύρου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12.5.2011 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, για τα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και εκπροσώπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού  παραβρέθηκαν ο Α’  Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ.  ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ και ο κ. Γ.ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Ο κ. ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ τοποθετήθηκε θετικά και τόνισε ότι η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που αφορά και τον ευρύτερο Πειραιά, με την επιβεβαίωση ότι θα γίνουν αθλητικοί χώροι και χώροι για το ποδόσφαιρο.
«Είναι ένα έργο πολιτισμού και ανάσας για τους κατοίκους των περιοχών και η ΕΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ  στηρίζει πάντα και έμπρακτα θέματα που έχουν σχέση με τον πολιτισμό και  τον αθλητισμό, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και δίνουν διέξοδο στη νεολαία μέσα από τον αθλητισμό».
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου