Κυριακή 8 Μαΐου 2011

OWASP Training Day στη ΓΓΠΣ στο Μοσχάτο


Το OWASP Greek Chapter σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο OWASP Training Day που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 25 Μαΐου στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο. Πρόκειται για μία εκπαίδευση από αυτές που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μια ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων με μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς στο χώρο του Application Security παγκοσμίως.
Το OWASP Training Day είναι μία υψηλού επιπέδου ημερίδα εκπαίδευσης που στοχεύει στην παρουσίαση ώριμων projects του OWASP, τα οποία χρησιμοποιούνται ήδη από οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εκπαίδευση, η οποία θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εργαλείων και μεθοδολογιών που σχετίζονται με την ασφαλή ανάπτυξη λογισμικού, απευθύνεται σε προγραμματιστές, designers, architects, project managers αλλά και  ειδικούς ασφάλειας.
Πέρα από τις παρουσιάσεις, θα πραγματοποιηθούν και πρακτικά παραδείγματα χρήσης των εργαλείων, ενώ στόχος μας είναι η ενθάρρυνση συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, όχι μόνο γύρω από τη χρήση των έργων του OWASP, αλλά και γενικά για την ασφάλεια εφαρμογών στην Ελλάδα.

περισσότερα http://www.linuxinside.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου