Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η βαθμολογία των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2011

Πατήστε εδώ, για να δείτε μέσα από τον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας τη βαθμολογία των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2011.

Τέλος στην αγωνία και την προσμονή των μαθητών της Γ' Λυκείου δίνει το Υπουργείο Παιδείας, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Η διαδικασία

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου, οι βαθμολογίες επρόκειτο να ανακοινωθούν σήμερα μετά τις 13:00. Στον ιστότοπο, οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν υποχρεωτικά δύο πεδία:

α. τον Κωδικό Υποψηφίου (8 χαρακτήρες για τους Ημεδαπούς ή 11 για τους Αλλογενείς - Αλλοδαπούς) και

β. 
τα Αρχικά Υποψηφίου (oι 4 αρχικοί χαρακτήρες, Eπώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο)



ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα δύο πεδία θα πρέπει να γραφούν ΜΟΝΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, χωρίς τόνους

Οι σχετικές καταστάσεις με τις βαθμολογίες θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές Βεβαιώσεις Πρόσβασης. Επίσης αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Γενικά Λύκεια.

Οι αντίστοιχες καταστάσεις στα ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄, αναμένεται να αποσταλούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές Βεβαιώσεις Πρόσβασης.

Σήμερα επίσης θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία με την κλιμάκωση των γραπτών επιδόσεων κατά μάθημα για τους 85.587 υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις.

Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.

Παράλληλα, στον ιστότοπο υπάρχει και υπερσύνδεσμος για το «κατέβασμα» του νέου ηλεκτρονικού μηχανογραφικού, με το οποίο οι υποψήφιοι θα κληθούν να επιλέξουν τις σχολές της προτίμησής τους. Για περισσότερες πληροφορίες, κάνετε κλικ εδώ.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=334313

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου