Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Σε Κορυδαλλό & Μοσχάτο τη νέα σεζόν(η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του Μοσχάτου.)


Το κόστος ενοικίασης του κλειστού του Ρέντη αποδείχθηκε ακριβό  και έτσι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός αναζήτησε άλλες λύσεις περισσότερο οικονομικές.

Έτσι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στο συγκεκριμένο γήπεδο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο κλειστό του Κορυδαλλού, το οποίο παλαιότερα αποτέλεσε έδρα και της ομάδας μπάσκετ.
Ο Δήμος Κορυδαλλού δεν ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα από τους "ερυθρόλευκους". Όσο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του Μοσχάτου.

Θυμίζουμε ότι το κλειστό του Ρέντη είχε ριζικά ανακαινιστεί με έξοδα του νυν προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να φιλοξενήσει αγώνες βόλεϊ.

πηγή http://www.sport24.gr/
 
 
Σχετικο αρθρο μας που ειχαμε πρωτοαναφερθεί για πιθανή έδρα του ολυμπιακού στο Μοσχάτο μας ήταν στις...23 Μαίου 2011 που γράφαμε 

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΔΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΒΟΛΛΕΥ) ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

http://wwwjekinamekaliteromoschato.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html
 
Θα θέλαμε να αναφερθούμε οτι αυτή η προσπάθεια να έρθει το γυναικείο βόλλευ του Ολυμπιακού στο Μοσχάτο μας αξίζουν συχαρητήρια στον Δημαρχό μας και στους ανθρώπους του.
Το σημαντικό ειναι ότι  το Μοσχατιώτικο αθλητικό κοινο θα έχει την ευχέρεια να παρακολουθήσει αγώνες πρώτης εθνικής και μάλιστα με γυναίκες  !!!..
Εμεις σε αυτό το μπλοκ νοιώθουμε παρα πολύ καλά γιατί απο την στιγμή που δημιουργηθήκαμε εκτός απο τον στίβο προβάλαμε συνέχεια το γυναικείο βολλευ με παρα πολλές αναρτήσεις μας..
Και βλέπουμε ότι απο το Σεμπτέβριο  να το έχουμε μέσα στα πόδια μας..... 
τι αναπάντεχο γεγονός!!!

υ.σ 
Κύριε Δήμαρχε αυτές ειναι οι σωστές κινήσεις που προάγουν τον σωματιακό αθλητισμό και τον Οργανισμό Νεολαίας&Αθλησης του Δήμου μας και οχι το ...UNBASKET...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου