Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Νέα ισοπαλία για την Αργεντινή

Απογοητευτική ήταν για άλλη μια φορά η Αργεντινή, μένοντας καθαρά από τύχη στο 0-0 με την καλύτερη Κολομβία. Ασύνδετη, χωρίς ρυθμό και με ελάχιστη πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε σε κανένα σχεδόν σημείο του παιχνιδιού να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης. Αντίθετα η Κολομβία κατάφερε να εξουδετερώσει τα μεγάλα αστέρια της Αργεντινής και παίζοντας δυνατό ποδόσφαιρο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Κολομβία ήρθε στο 20’ με τον Ράμος, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία σχεδόν από το ένα μέτρο απόσταση. Ακολουθεί νέα απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο 27’ για την Κολομβία με τον Μορένο, ο οποίος μπροστά σε κενή εστία σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, για να απαντήσει στο 34’ η Αργεντινή με τον Λαβέτσι να εκμεταλλεύεται μαγική κάθετη μεταβίβαση από τον Μέσι αλλά τον Μαρτίνες να διώχνει εντυπωσιακά.
Στο 65’ η Κολομβία έχει νέα ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Αρμέρο όμως να καταλήγει λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φαλκάο (67’) δεν μπορεί να νικήσει τον Ρομέρο ο οποίος αποσοβεί έναν ακόμα κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 81’ αρχίζουν οι πρώτες αποδοκιμασίες στην εξέδρα ύστερα από κάκιστη εκτέλεση φάουλ του Μέσι από καλή θέση.
Αργεντινή (Σέρχιο Μπαουτίστα): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Μπουρντίσο, Γκ. Μιλίτο, Ζανέτι, Μπανέγκα (73' Ιγκουαΐν), Μασεράνο, Καμπιάσο (61' Γκάγκο), Λαβέτσι (61' Αγουέρο), Μέσι, Τέβες.
Κολομβία (Ερνάν Γκόμες): Λ. Μαρτίνες, Καμίλο, Περέα, Γιέπες, Αρμέρο, Σάντσες, Μορένο, Αγκιλάρ, Γκουαρίν, A. Ράμος, Φαλκάο. 

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου