Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ανέβηκε σε ύψος 3.000 μέτρων ακροβατώντας σε ένα μόνο σχοινί

Δίχως κάποιον εξοπλισμό ασφαλείας

Ένας λάτρης της αδρεναλίνης «σκαρφάλωσε» σε ένα βουνό ύψους 3000 μέτρων, όχι όμως με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά ακροβατώντας σε ένα συρματόσχοινο τελεφερίκ.

Ο Freddy Nock, χρειάστηκε 90 λεπτά για να φτάσει στην κορυφή του βουνού Zugspitze της Νοτιού Βαυαρίας και μάλιστα χωρίς καν να χρησιμοποιήσει κάποιον εξοπλισμό ασφαλείας.

Ο Nock, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία11 ετών, δήλωσε πως δε θα επαναλάμβανε την «διαδρομή» αυτή, δίχως κάποιον πόλο εξισορρόπησης, μιας και σκέτο ήταν ιδιαιτέρως κουραστικό.

Ο ελβετικής καταγωγής ακροβάτης και καλλιτέχνης, σχεδιάζει να υποβάλει το κατόρθωμά του στο βιβλίο του Ρεκόρ Γκίνες, ως τη μακρύτερη και ψηλότερη διαδρομή σε συρματόσχοινο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, χωρίς πόλο εξισορρόπησης.

Το εγχείρημα ήταν μέρος μιας ολόκληρης βδομάδας δοκιμασιών που ανέλαβε ο Nock για να συγκεντρώσει χρήματα για τη Unicef. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα προσπαθήσει να σπάσει 7 συνολικά ρεκόρ, που μάλλον περισσότερο με υπεράνθρωπους άθλους μοιάζουν, αφού περιέχουν μέχρι και το να διασχίσει μια λίμνη μήκους 3 χιλιομέτρων. 


http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου