Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο 34χρονος Ιάπωνας αμυντικός ....Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Ναόκι Ματσούντα

Τόκιο
Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο παλιός διεθνής Ιάπωνας ποδοσφαιριστής, Ναόκι Ματσούντα, ο οποίος είχε καταρρεύσει τη Δευτέρα το πρωί, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του. Ο 34χρονος αμυντικός είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο αναίσθητος και χωρίς να ανταποκρίνεται στις καρδιακές μαλάξεις.

Τέθηκε από την αρχή σε καρδιοαναπνευστική υποστήριξη και η κατάστασή του το τελευταίο 24ωρο ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, όπως είχε δηλώσει την Τετάρτη ο Χιρόσι Οτσούκι, πρόεδρος της ομάδας Ματσουμότο Γιαμάγκα, στην οποία αγωνιζόταν ο βετεράνος παίκτης, ο οποίος, σύμφωνα με τους γιατρούς, υπέστη ανακοπή. Τελικά την Πέμπτη ο Ματσούντα έχασε τη μάχη και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην αθλητική οικογένεια της Ιαπωνίας.

Ο Ματσούντα είχε αγωνιστεί 40 φορές με την εθνική Ιαπωνίας και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, το οποίο η χώρα του φιλοξένησε από κοινού με τη Νότια Κορέα. Αγωνίστηκε επί σειρά ετών στους Γιοκοχάμα F-Μαρίνος, με τους οποίους κατέκτησε τρεις φορές το πρωτάθλημα στην επαγγελματική λίγκα της Ιαπωνίας, πριν «μετακομίσει» φέτος στη Ματσουμότο Γιαμάγκα, η οποία μετέχει στη Γ' κατηγορία.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1231122786

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου