Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Με Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός


Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ (6ος όμιλος).
Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά αισθάνονταν τυχεροί από την κλήρωση, που διεξήχθη στο Μόντε Κάρλο, αφού απέφυγαν τον όμιλο «φωτιά» με τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν.
Η τύχη ωστόσο, στο τέλος δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Πειραιά, η οποία είδε την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ντόρτμουντ να πλαισιώνει τον όμιλο τους, γεγονός που περιέπλεξε αρκετά τα πράγματα.
Όσον αφορά στον ΑΠΟΕΛ, «έπεσε» στον 7ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Πόρτο, την Σαχτάρ Ντόνετσκι και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

To πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Την ευκαιρία να μπει... με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει ο Ολυμπιακός. Στην 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου οι ερυθρόλευκοι«» θα υποδεχτούν στο «Καραϊσκάκη» τη Μαρσέιγ.

Επίσης θετικό για τους Πειραιώτες είναι ότι με το φαβορί του ομίλου για την πρώτη θέση, Αρσεναλ, θα παίξουν εντός έδρας την 6η και τελευταία αγωνιστική, οπότε δεν αποκλείεται οι «κανονιέρηδες» στο συγκεκριμένο ματς να είναι αδιάφοροι.

Αναλυτικά:

13 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός-Μαρσέιγ

28 Σεπτεμβρίου: Αρσεναλ-Ολυμπιακός

19 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

1 Νοεμβρίου: Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός

23 Νοεμβρίου: Μαρσέιγ-Ολυμπιακός

6 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-Άρσεναλ


περισσότερα στο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=367185&cid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου