Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Ζούμε ένα δράμα. Δέσποινα μας γύρνα πίσω»

«Δέσποινα γύρνα πίσω! Οτιδήποτε και αν έχει συμβεί θα είμαστε μαζί σου! Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις, θα σταθούμε δίπλα σου» δηλώνει με πόνο ψυχής ο Γιάννης Τσαπρούνης, πατέρας της 14χρονης Δέσποινας που έχει εξαφανιστεί, ο οποίος κάνει έκκληση στην ίδια να επιστρέψει στους ανθρώπους που την αγαπούν και βιώνουν ένα μαρτύριο.

«Η Δέσποινα έφυγε από το σπίτι το βράδυ της 24ης Αυγούστου χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό» δηλώνει ο κ. Τσαπρούνης στην Espresso με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του. «Πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες ζούμε ένα δράμα. Προσπαθώ να σκεφθώ τι μπορεί να οδήγησε στην εξαφάνισή της και δε μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Μόλις είχαμε επιστρέψει από διακοπές και όλα ήταν φυσιολογικά» συμπληρώνει ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας τονίζοντας ότι με το που αντιλήφθηκαν την απουσία της κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας, του Χαμόγελου του Παιδιού, συγγενών και φίλων αλλά και των ΜΜΕ, οι έρευνες για την αδερφή του μπασκετμπολίστα του Ηλυσιακού δεν έχουν αποδώσει καρπούς, παρατείνοντας έτσι τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά της.

«Μέχρι στιγμής έχουμε έρθει σε επικοινωνία με δεκάδες άτομα που έμαθαν για την εξαφάνισή της. Ωστόσο καμία από τις πληροφορίες δεν ήταν αξιόλογη. Δικοί μας άνθρωποι βρίσκονται νύχτα-μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή μήπως δουν ή διαβάσουν κάτι. Το μόνο που θέλουμε εμείς είναι να είναι καλά και να επιστρέψει ξανά κοντά μας» δηλώνει με βουρκωμένα μάτια ο κ. Τσαπρούνης... 
 
http://www.star.gr/ellada_kosmos/104460/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου