Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Με ισοφάριση του ατομικού του ρεκόρ (2.32μ) ....Πέμπτος στον κόσμο στο άλμα εις ύψος ο Δημήτρης Χονδροκούκης

Εντυπωσιακό αγώνα έκανε στον τελικό του ύψους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νταεγκού, ο Δημήτρης Χονδροκούκης. Ο 23χρονος Πρωταθλητής ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ (2.32μ) και κατέκτησε την πέμπτη θέση. Αμέσως μετά έκανε ένα εξαιρετικό άλμα στα 2.35μ, το οποίο έχασε από ατυχία και αν το περνούσε θα εξασφάλιζε τουλάχιστον το ασημένιο μετάλλιο

Στον πρώτο του μεγάλο τελικό έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Άλλωστε η εξέλιξή του είναι ραγδαία. Φέτος έσπασε κατά 8 εκατοστά το ατομικό του ρεκόρ και δηλώνει έτοιμος να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

"Αισθανόμουν καλά και ήμουν έτοιμος για μετάλλιο. Ακόμη και το 2.35μ πίστευα ότι μπορούσα να το περάσω, όμως αυτό δεν συνέβη στις λεπτομέρειες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί η 5η θέση σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι μεγάλη επιτυχία", δήλωσε ο Δημήτρης Χονδροκούκης.
Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο 28χρονος Αμερικανός Τζέσι Ουίλιαμς. Ο αθλητής από το Μοντέστο της Καλιφόρνια δικαίωσε όσους τον θεωρούσαν φαβορί, καθώς φέτος άγγιξε τα 2.40μ. Δεύτερος, επίσης με 2.35μ, ο Ρώσος Ντμίτρικ, ενώ τρίτος αναδείχθηκε, με άλμα στα 2.32μ, ο Μπάρι από τις Μπαχάμες.
http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου