Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

3ο fashion night out στην Αθήνα!


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε στην Αθήνα η μεγάλη γιορτή της μόδας, γνωστή και ως Fashion’s Night Out. Δεκάδες επώνυμοι Οίκοι μόδας ένωσαν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους με στόχο την στήριξη της αγοράς και την ενίσχυση των πωλήσεων, προσφέροντας φυσικά ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν.


Από την Ερμού μέχρι το Κολωνάκι, στήθηκε ένα τεράστιο πάρτι, με στιλιστικά events και εκπλήξεις, αλλά και δεκάδες επώνυμες κυρίες και επώνυμους να δίνουν το παρόν. 

Από τις πρώτες που κατέφθασαν ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία επέλεξε total navy look με λευκό «καυτό» σορτσάκι, λευκό τοπ, μαντήλι και κόκκινο καπελάκι. Την εμφάνισή της συμπλήρωναν μαύρες γόβες με λευκά αστέρια. Μέσα στο κατάστημα των Dolce and Gabbana, όπου την εντοπίσαμε, είδαμε και την νικήτρια του Greek Idol Βαλάντω Τρύφωνος.
 
Με λευκό αέρινο ρούχο με δαντέλα στο τελείωμα και εντελώς διαφορετική από την εικόνα με την οποία την είχαμε συνηθίσει στο Νησί, κατέφθασε η Κατερίνα Λέχου, που επισκέφθηκε το μαγαζί του ΟίκουRalph Lauren. Μάλιστα, έμεινε για αρκετή ώρα, θέλοντας να μάθει τα πάντα για προσφορές και νέα της μόδας. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Κολωνάκι.




περισσότερα στο http://www.star.gr/life_style/107068/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου