Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ορθοπεταλιές με φόντο τον Αργοσαρωνικό


Ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα «τραμ-ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές»

Αμείωτη παρέμεινε και το μήνα Σεπτέμβριο, η προσέλευση του κόσμου στο πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης ποδηλάτων «τραμ-ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές» στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται από τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., τη νεοσυσταθείσα εταιρία των Μέσων ταθερής τροχιάς, ολοκληρώνεται σήμερα, οπότε όσοι επιθυμούν να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη ποδηλατάδα ατενίζοντας τον Αργοσαρωνικό, παρέα με τους φίλους ,τα παιδιά και τους συζυγούς τους ας σπεύσουν. Η δωρεάν διάθεση ποδηλάτων και του προστατευτικού εξοπλισμού γίνεται από το ειδικό περίπτερο που λειτουργεί στο Φλοίσβο ανάμεσα στις στάσεις τραμ «Πάρκο Φλοίσβου» και «Φλοίσβος» από τις 17.30 μέχρι και τις 20.30. 

Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι ένα, ακυρωμένο έως και μιάμιση ώρα πριν, εισιτήριο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, την ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης και μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ποδήλατο για μιάμιση ώρα.

Από τα 35 ποδήλατα που διατίθενται, τα 20 είναι σπαστά, που σημαίνει ότι μπορούν να μεταφερθούν με όλα τα Μέσα, τα 5 είναι παιδικά και 10 δίκυκλα ενηλίκων με επιπλέον καθισματάκι. Τα ποδήλατα βρίσκονται εκεί και σας περιμένουν για ανεπανάληπτες ορθοπεταλιές.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/237503/orthopetalies-me-fodo-ton-argosaroniko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου