Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τρόμος από τους ληστές με τα καλάσνικοφ


Η αδίστακτη συμμορία προκαλεί πονοκέφαλο στην αστυνομία

Τον τρόμο στην πρωτεύουσα έχουν σπείρει τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι ληστές με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι στο τελευταίο τους «χτύπημα», τα ξημερώματα της Δευτέρας σε σπίτι της Άνω Γλυφάδας, δεν δίστασαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά τη μητέρα δίχρονων δίδυμων παιδιών.

Η Αστυνομία μιλά για αδίστακτους κακοποιούς και εκτιμά πως έχουν πραγματοποιήσει πάνω από δέκα ένοπλες ληστείες σε σπίτια. Το χαρακτηριστικό της συμμορίας είναι πως επιλέγει ως στόχους οικογένειες και εισβάλλουν την ώρα που τα μέλη βρίσκονται μέσα.

Οι διωκτικές Αρχές εξετάζουν προσεκτικά ένα βίντεο από πρόσφατη επιδρομή της συμμορίας προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία για την ταυτότητα των κακοποιών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα είναι Αλβανοί. 

Στην τελευταία τους επίθεση, οι ένοπλοι μπήκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας και με την απειλή δύο καλάσνικοφ ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα. 

Εκεί τους κλείδωσαν και εξανάγκασαν τη νεαρή αλλοδαπή μητέρα να τους παραδώσει ό,τι χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα υπήρχαν και την κακοποίησαν. Έπειτα διέφυγαν με το πολυτελές αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Τα χτυπήματά τους τον τελευταίο μήνα:


Στις 3 Σεπτεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα, έδεσαν τη σύζυγό του, άρπαξαν τα χρήματα αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Οδήγησαν τον 52χρονο σε ΑΤΜ για να «σηκώσει» 3.000 ευρώ, την ώρα από τους δράστες κρατούσε όμηρο τη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα. Κατόπιν, επέστρεψαν στο σπίτι, τον άφησαν ελεύθερο και έφυγαν με το αυτοκίνητό του.

Στις 21 Σεπτεμβρίου μπήκαν σε διαμέρισμα στου Παπάγου, όπου έμενε μία 27χρονη. Έκαναν το σπίτι άνω κάτω, αρπάζοντας χρήματα και κοσμήματα. Ύστερα, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και εξαφανίστηκαν.

25 Σεπτεμβρίου: Αντιμέτωποι με τρεις ληστές βρέθηκαν μια 40χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην Αγία Παρασκευή και ο ηλικιωμένος πατέρας της, ο οποίος διαμένει στο διπλανό διαμέρισμα. Οι ένοπλοι εισέβαλαν πρώτα στο διαμέρισμα της γυναίκας από όπου έκλεψαν άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Στη συνέχεια εισέβαλαν και στο διπλανό διαμέρισμα του πατέρα της, στο οποίο δεν βρήκαν χρήματα.
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/236898/tromos-apo-tous-listes-me-ta-kalasnikof/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου