Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινούν εντός Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Με εντός έδρας αναμετρήσεις ξεκινά για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Διαβάστε ποιους αντιμετωπίζουν και πότε είναι τα ντέρμπι.

Με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής, που διεξήχθη στην αίθουσα "Αρίων" στο Μοσχάτο.

Στις έδρες τους ντεμπουτάρουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα το Μαρκόπουλο και το Ανατόλια.

Η 1η αγωνιστική, που διεξάγεται στις 15 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τρία μίνι ντέρμπι: της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Ηρακλή και των νεοφώτιστων Μακεδόνων Αξιού, της Αθήνας, μεταξύ του Πανιωνίου και του Πανελληνίου, αλλά και των άλλων δύο νεοφώτιστων, μεταξύ Αρτέμιδος Κορυδαλλού και Βριλησσίων.

Το "αιώνιο" ντέρμπι διεξάγεται την 4η αγωνιστική (26/11) στο κλειστό του Ρέντη, ενώ την επόμενη αγωνιστική (03/12) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Το ματς Παναθηναϊκός - ΑΕΚ διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα.

Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα φέτος διεξάγεται και πάλι σε δύο φάσεις, όπως και πέρυσι. Στην Α' φάση αναμετρώνται όλες οι ομάδες μεταξύ τους μόνο μία φορά και μεταφέρουν τη μισή τους βαθμολογία στη Β' φάση, όπου χωρίζονται σε δύο ομίλους. Ο πρώτος περιλαμβάνει τις ομάδες από τις θέσεις 1-6, που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, και ο δεύτερος τις ομάδες από τις θέσεις 7-12, που θα διεκδικήσουν την παραμονή.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:

Ολυμπιακός - Μαρκόπουλο
Παναθηναϊκός - Ηρακλής Κηφισιάς
ΑΕΚ - Ανατόλια
Πανιώνιος - Πανελλήνιος
Ηρακλής - Μακεδόνες Αξιού
Άρτεμις Κορυδαλλού - Βριλήσσια

περισσότερα στο http://www.sport24.gr/Sports/Volley/a1_volley_women/ksekinoun_entos_panathhnaikos_olympiakos_kai_aek.1392109.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου