Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

«Εισέπραξα πίκρα και κακία»

Η Κατερίνα Θάνου τόνισε σε συνέντευξή της πως εισέπραξε πολλή πίκρα και κακία, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση κι έκανε λόγο για δικαίωση και ανακούφιση.



Λίγες ώρες μετά την αθώωσή της για το τροχαίο του 2004 με τον Κώστα Κεντέρη, η Κατερίνα Θάνου μίλησε στο δελτίο της ΕΤ1 για την απόφαση κάνοντας λόγο για δικαίωση και ανακούφιση.
«Νιώθω ανακουφισμένη και δικαιωμένη για την απόφαση, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να έρθει. Πιστεύω ότι τα κατάλοιπα έχουν σβήσει από τη μνήμη του κόσμου.
Τον πρώτο καιρό υπήρξε παραπληροφόρηση, αλλά ο κόσμος κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως παρουσιάστηκαν. Πιστεύω ότι αυτό που θα μείνει στη μνήμη του είναι ότι τα παιδιά ταλαιπωρήθηκαν, η απόφαση τους δικαίωσε και όλα ήταν ένα στημένο παιχνίδι για να μην αγωνιστούν», είπε η πρώην αθλήτρια του στίβου για να αναφερθεί και στη χρήση ουσιών στον αθλητισμό.
«Φυσικά και υπάρχουν αναβολικά στον αθλητισμό, το θέμα είναι πόσο συνειδητοποιημένος αθλητής είσαι. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την κορυφή και ο καθένας επιλέγει ποιον θα ακολουθήσει. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος. Όποιος θελήσει να πάρει ουσίες, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, αρκεί να είναι διατεθειμένος να πληρώσει το τίμημα. Μου πρότειναν και μένα να πάρω, αλλά δεν θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την υγεία και την καριέρα μου. Θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσω κάτι για να αποδείξω την αξία μου».
Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση, παρά το γεγονός ότι εισέπραξε πικρία και κακία. «Πέρασε από το μυαλό μου να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Είμαι σε αρκετά μεγάλη ηλικία για υψηλό αθλητισμό, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα το έκανα γιατί δεν αγαπώ τη μετριότητα, αγαπώ μόνο την κορυφή. Το αφήνω πάντως ανοιχτό ως ενδεχόμενο. Παρά το ότι έχω εισπράξει πολλή πίκρα και κακία, δεν θέλησα ποτέ να εγκαταλείψω το χώρο».
http://www.gazzetta.gr/category/main/sport/stivos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου