Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Από τις 17 Οκτωβρίου Η «αγωνία και η έκσταση» του Στιβ Τζομπς σε θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης



Ένα θεατρικό έργο για τον Στιβ Τζομπς, για την αγάπη του για την τεχνολογία, για το ανθρώπινο κόστος της δημιουργίας κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα σε σκηνή της Νέας Υόρκης. Το έργο, ένας μονόλογος με τίτλο «The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs» (Η αγωνία και η έκσταση του Στιβ Τζομπς) θα ανέβει στις 17 Οκτωβρίου στο Public Theater της Νέας Υόρκης. 

Σύμφωνα με τους παραγωγούς δεν είναι ένας φόρος τιμής στον συνιδρυτή της Apple, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 56 ετών, αλλά μάλλον «μια διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή ιστορία περηφάνιας, ομορφιάς, πάθους και βιομηχανικού σχεδίου».

Όπως είπε ο ηθοποιός Μάικ Ντέιζι, το έργο αποτελεί «μια ματιά στις εμμονές του Τζομπς με την τεχνολογία, ενώ παράλληλα αναφέρεται και σε ιστορίες που ο ίδιος έχει διηγηθεί». 

«Ο Στιβ Τζομπς επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις ζωές μας. Με πολλούς τρόπους ο κόσμος που μας άφησε είναι ο δικός του κόσμος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παρατηρήσουμε αυτόν τον κόσμο, τις αξίες και τις πρακτικές του και να αποφασίσουμε ποιο κομμάτι της κληρονομιάς του θα κρατήσουμε και ποιο όχι» κατέληξε ο Ντέιζι.
Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231132105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου