Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Στον τελικό του δίζυγου ο Τσολακίδης. Ο έλληνας γυμναστής θα διεκδικήσει μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Τόκιο και την πρόκριση στο Λονδίνο 2012.

 Ο Βασίλης Τσολακίδης είναι ο μοναδικός έλληνας που θα αγωνισθεί σε τελικό οργάνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Τόκιο. Ο έμπειρος σπεσιαλίστας του δίζυγου κατέλαβε την όγδοη θέση στα προκριματικά με 15,300 β. και θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή (08.15 ώρας Ελλάδας, 15.15 ώρα Τόκιο) να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και μαζί την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Αντίθετα το τρένο για το Λονδίνο, μέσω των οργάνων, έχασαν ο Βλάσης Μάρας(μονόζυγο) και Λευτέρης Κοσμίδης (έδαφος) οι οποίοι έμειναν εκτός των τελικών των οργάνων.

Ο Μάρας και ο Κοσμίδης αγωνίστηκαν και στο σύνθετο ατομικό, μέσω του οποίου αναμένεται να δοθεί μία πρόσκληση για συμμετοχή στην Ολυμπιακή δοκιμαστική διοργάνωση του Λονδίνου (10-13 Ιανουαρίου), όπου θα αποκτήσουν κάτοχο τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μάρας με 81.615 β. κατετάγη 82ος στο σύνθετο ατομικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενώ ο Κοσμίδης με 81.031 πήρε την 88η θέση.

http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου