Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μακούν: Σαν το Καραϊσκάκη πουθενά!

Την άποψη πως ο Ολυμπακός μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Καμερουνέζος μέσος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο “Γ. Καραϊσκάκης”.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαν Μακούν κατά την παρουσία του στο Red Store:
 
«Έχω γνωρίσει πολλά γήπεδα, αλλά ειλικρινά σαν και αυτό δεν έχω ξαναδεί. Μας έχουν δώσει πολλούς βαθμούς γιατί τραγουδούν για εμάς από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι κάτι το ανεπανάληπτο.
 

Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, για τη συμπαράσταση που μας δίνει ο κόσμος. Αν με βάζατε να υπογράψω όλο το Καραϊσκάκη κάθε φορά που παίζω θα το έκανα. Είναι σημαντικό για εμάς που έχουμε τέτοιο κόσμο.

Δεν ξεχωρίζω το πρωτάθλημα από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ξέρουμε ότι αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα μπορούμε να παίζουμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος μας πάντα είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε εμείς. Και να μην ασχοληθούμε με το παιχνίδι του αντιπάλου

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι την Τετάρτη, ένα δυνατό come back. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά με τη Μαρσέιγ, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στη διοργάνωση. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».
 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=102403&catid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου