Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σοκ! Πέθανε ο Mοσχατιώτης πατριός της Πέγκυ Ζήνα

Η χαρά και η ευτυχία της Πέγκυ Ζήνα δεν κράτησε πολύ. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μερικά μόλις εικοσιτετράωρα από τη γστιγμή που η Πέγκυ έγινε μαμά, θα έφευγε από τη ζωή ο άνθρωπος που την μεγάλωσε. 
 Τοχαμόγελο στο πρόσωπό της τραγουδίστριας πάγωσε σήμερα το πρωί, όταν έμαθε ότι έφυγε από την ζωή ο πατριός της σε ηλικία 56 χρόνων. Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Τσιφτελής και η μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλουβρέθηκαν στο μαιευτήριο για να δουν την τραγουδίστρια αλλά και τη νεογέννητη εγγονούλα τους. Ο Νίκος Τσεφτελής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού είχε την Πέγκυ σαν παιδί του. Η τραγουδίστρια έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μικρή και αυτό την έκανε να έχει άριστη σχέση με τον πατριό της , ο οποίος ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα της ζωής της. 

Η μητέρα της Πέγκυς όσο και η ίδια η τραγουδίστρια είναι συντετριμμένες και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη ένα τόσο μεγάλο κακό στην οικογένεια τους! Ο Γιώργος Λύρας, ο οποίος είχε άριστη σχέση με τον πατριό της συζύγου του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμπαρασταθεί στη Πέγκυ αλλά και στην πεθερά του Στέλλα Χρυσικοπούλου. Η αυριανή μέρα για την Πέγκυ θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα, αφού θα επιστρέψει στο σπίτι της με το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να πει το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που την μεγάλωσε, καθώς αύριο θα γίνει η κηδεία .


http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου