Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Χολέμπας: Μόνο νίκες με Ντόρτμουντ


Μία ημέρα πριν την μεγάλη αναμέτρηση...

Τις δύο νίκες που θα δώσουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό θέλει στις προσεχείς αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ, ο Χοσέ Χολέμπας. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων μίλησε και για τους μελλοντικούς του στόχους, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση.

Οι δηλώσεις του Χολέμπας στην ιστοσελίδα της UEFA:

Για τις δύο αναμετρήσεις με τη Ντόρτμουντ:

«Αυτά είναι δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια και να πάρουμε προβάδισμα για την τρίτη θέση».

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός. Εδώ έχω την ευκαιρία να παίξω δίπλα σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης και τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα».

Για τους μελλοντικούς του στόχους και για το αν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα:

«Γιατί μιλάμε μόνο για Μπουντεσλίγκα; Μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον και από την Πρέμιερ Λιγκ».

Ο Χολέμπας μίλησε και για την ζωή στην Ελλάδα και για το αν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση:

«Η ζωή μου είναι καταπληκτική εδώ και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επηρεαστεί από την κρίση, αλλά είναι πολύ άσχημο και σκληρό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και τώρα το καταλαβαίνω και το αντιλαμβάνομαι ακόμα περισσότερο».

«Αυτοί πρέπει να προσέξουν τα στοιχεία του δικού μας παιχνιδιού και όχι εμείς»… Ο Ράφικ Τζεμπούρ μίλησε στο match program του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ και φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Πηγή: sport-fm.gr
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/246257/holebas-mono-nikes-me-dortmoud/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου