Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Πάμε για την νίκη στη Γερμανία»

Το «στραβοπάτημα» με τον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και για τον Ολυμπιακό ακολουθεί ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ την Τρίτη. Σε αυτό θέλησε να στρέψει την προσοχή των παικτών του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος «έκρουσε» το καμπανάκι του κινδύνου για τα λάθη στις στημένες φάσεις. 

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού είχε έντονα παράπονα από την αντιμετώπιση των ποδοσφαιριστών του στα στημένα αλλά και για το γεγονός ότι μετά το 2-0 χαλάρωσαν. «Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένα. Δεν είχαμε την σωστή αντίδραση. Θα πρέπει λοιπόν να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας αλλά και να δείξουμε πιο μεγάλη προσοχή από εδώ και πέρα στα στημένα. Mετά το 2-0 πιστέψατε πως το παιχνίδι είχε κριθεί και ήταν λάθος», ήταν τα λόγια του. 

Ωστόσο, ο Βαλβέρδε θέλησε να στρέψει την προσοχή όλων στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Πρέπει να το αφήσουμε αυτό το ματς πίσω και να επικεντρωθούμε στον αγώνα της Τρίτης με την Ντόρτμουντ. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και μπορούμε να πάρουμε την νίκη», ήταν το σύνθημά του.



http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου