Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Στην περιοχή Κρεμαστή της Ρόδου ..Κλέβουν ακόμη και…αθλητικά μετάλλια!

Κυριολεκτικά ό,τι βρουν μπροστά τους κλέβουν πια οι διαρρήκτες, ακόμη και αντικείμενα ευτελούς αξίας που πιστεύουν ότι μπορεί να τους αποφέρουν κέρδος. Αυτό συνέβη στην περίπτωση ενός αθλητικού συλλόγου στη Ρόδο, όπου οι δράστες άρπαξαν τα...μετάλλια των αθλητών!

Οι δράστες παραβίασαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα του Ομίλου Αντισφαίρισης στην Κρεμαστή, μπήκαν μέσα και αναστάτωσαν τον χώρο ψάχνοντας για χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Το μόνο που βρήκαν, όμως, ήταν κάποια μετάλλια που είχαν κερδίσει οι παίκτες του τένις στους αγώνες τους και τα πήραν μαζί τους! Φεύγοντας, όμως, κατάλαβαν ότι δεν ήταν ούτε χρυσά, ούτε ασημένια, αλλά απλώς...βαμμένα με τα χρώματα αυτά!

Έτσι, τα ξεφορτώθηκαν πετώντας τα σε μια γωνιά κοντά στα γραφεία! Τα μέλη του Ομίλου που διαπίστωσαν την κλοπή την επόμενη μέρα, την κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Όσο για τα μετάλλια, που περισσότερο αναμνηστικά ήταν παρά αξίας, τα βρήκε κάποιος από τους αθλητές πεταμένα και τα επέστρεψε στην θέση τους!

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί έναν 29χρονο Έλληνα στην περιοχή του Ευλάλου στην Ξάνθη, την στιγμή που είχε τρυπώσει στις εγκαταστάσεις ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου και προσπαθούσε να κλέψει ράβδους χαλκού. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες του εργοστασίου, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.



http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=153109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου