Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Θέλει μεγάλο ρεκόρ η Παπαχρήστου!

Μία επίδοση πάνω από τα 15 μέτρα θέλει να πετύχει τη νέα σεζόν η Βούλα Παπαχρήστου όπως σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν να ελπίζει με τέτοια επίδοση και σε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αρκετές είναι οι Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο χώρο του άλματος τριπλούν με τελευταία την παγκοσμίου επιπέδου, Πηγή Δεβετζή. Πλέον, στο προσκήνιο έχει περάσει η νεαρή Βούλα Παπαχρήσου η οποία μετά και τις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Νέων, ελπίζει πως μπορεί να γράψει με «χρυσά» γράμματα και το δικό της όνομα στη βίβλο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.
«Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει με αυξημένους ρυθμούς και θέλω φέτος να... γράψει 15 μέτρα»σχολίασε στην σελίδα της στο Facebook η Βούλα Παπαχρήστου η οποία με αυτό τον τρόπο δείχνει πως μπαίνει ορεξάτη ενόψει της νέας σεζόν και έχει μεγάλες βλέψεις για μία εξαιρετικά σημαντική χρονιά με ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά φυσικά και Ολυμπιακού Αγώνες το καλοκαίρι στο Λονδίνο.
http://www.gazzetta.gr/article/item/234014-thelei-megalo-rekor-e-papahrestou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου