Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΟ Μοσχάτου στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»


Ο ΑΟ Μοσχάτου θα τελέσει τον αγιασμό του για την νέα αγωνιστική περίοδο, την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου στις 17:45 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου.
Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, στον αγώνα με αντίπαλο τους Νέους Ευγενείας, το Δ.Σ. του συλλόγου θα τιμήσει το"Χαμόγελο του Παιδιού" και θα προσφέρει τρόφιμα και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
 Ο Α.Ο Μοσχάτου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 7/10/11 και ώρα  5.45μμ στο Δημοτικό Στάδιο Μοσχάτου, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Αγιασμός των τμημάτων του Συλλόγου, των μελών και των οικογενειών τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 Με την ευκαιρία του 1ου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 9/10/11 και ώρα 11:00 πμ με τους Νέους Ευγενείας, το ΔΣ του Συλλόγου θα τιμήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου σπιτιού τους στο Μοσχάτο.

Είναι μεγάλη τιμή για μας να μπορούμε να συνεισφέρουμε το ελάχιστο στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν και δεν αποτιμάται. Ήδη στην Αθλητική μας οικογένεια έχουμε την χαρά να αγκαλιάζουμε 12 μικρούς αθλητές από το«Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Στα πλαίσια της ελάχιστης προσφοράς μας, την Κυριακή θα συγκεντρώσουμε και θα παραδώσουμε στους υπεύθυνους του «Χαμόγελου», ένα μικρό «χαμόγελο» αγάπης που θα είναι: α)Τρόφιμα και β) Εκπαιδευτικά Παιχνίδια.

Καλούμε όλους να προσφέρουν το ελάχιστο από το υστέρημα τους και να προσθέσουν ότι είναι δυνατόν στις ήδη συγκεντρωμένες από εμάς ποσότητες.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο την Παρασκευή και την Κυριακή με μαζική προσέλευση ώστε να δώσουμε πανηγυρικό χαρακτήρα στις δύο εκδηλώσεις. 

Μετά τιμής Το Δ.Σ του Α.Ο Μοσχάτου

http://my-mosxato.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου