Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σάντος: Να λειτουργήσει ως έμπνευση για τους Έλληνες η πρόκριση στο Euro

Τρελός χορός στήθηκε στα αποδυτήρια της Εθνικής μετά τη νίκη-πρόκριση με ανατροπή επί της Γεωργίας στην Τυφλίδα. Οι Έλληνες διεθνείς, αφού προηγουμένως είχαν σηκώσει στα χέρια τον προπονητή τους, Φερνάντο Σάντος, και αποθεώθηκαν από τους λιγοστούς φιλάθλους τους στο γήπεδο της Λοκομοτίβι, συνέχισαν τους έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, τους οποίους είχε διακόψει βίαια ο Πορτογάλος την Παρασκευή στο “Καραϊσκάκη” και πολύ σωστά όπως αποδείχθηκε. Αυτή τη φορά, ο 57χρονος κόουτς δεν είχε κανένα λόγο να τους στερήσει αυτή την απόλαυση και τους χάρισε ένα από τα σπάνια χαμόγελά του. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ευχήθηκε αυτή η πρόκριση να λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης για τους Έλληνες στις δύσκολες στιγμές που περνάνε.



Ο Φερνάντο Σάντος, πανευτυχής, αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που έπαιξαν στην προκριματική φάση, πρόσθεσε: “Θέλω να μοιραστώ αυτή τη χαρά με όλους τους Έλληνες, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία. Εύχομαι αυτή η πρόκριση να λειτουργήσει ως έμπνευση για να ξεπεραστούν οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα”. 
Ο ομοσπονδιακός κόουτς παραδέχθηκε ότι στην Εθνική χαμογέλασε και η τύχη, όταν αποχώρησε τραυματίας ο Ταργκαμάτζε, ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές του Κετσπάγια. Ωστόσο, ακόμα και έτσι τόνισε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του που αντέδρασαν σωστά μετά το γκολ της Γεωργίας: "Με την εικόνα μας δείχνουμε διαρκώς ότι ωριμάζουμε, έχουμε στοιχεία μεγάλης ομάδας και επειδή έχω πίστη στους παίκτες μας σας λέω ότι θα πάμε καλά".

περισσότερα στο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=317293

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου