Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Παραλύει η χώρα ενόψει της απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ

Παραλύει αύριο η χώρα, στο πλαίσιο της 24ωρης κινητοποίησης που έχουν προαναγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Με στάσεις εργασίας αλλά και 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ., στα Μέσα Ενημέρωσης, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί και διάφοροι άλλοι κλάδοι, στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Μ.Μ.Μ.

Ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου. Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας (5:00 π.μ. της Παρασκευής). 

Τα Τρόλεϊ, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται περίπου 1 ώρα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, ενώ τα οχήματα αρχίζουν να αποσύρονται έως και 1 ώρα νωρίτερα. Τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς θα λειτουργήσουν τη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου ως εξής: Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος από 09:00 έως 21:00. Τραμ: Θα λειτουργήσει από 06:00 έως 00:00 (πλήρης αποκατάσταση δικτύου από 08:00 και έναρξη απόσυρσης συρμών από 22:30). Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά.

Στη Θεσσαλονίκη, σε στάσεις εργασίας θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ΟΑΣΘ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.


περισσότερα στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου