Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο


Θα κορυφωθούν ανήμερα της επετείου

Σήμερα ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου, οι οποίες θα κορυφωθούν την Πέμπτη με την καθιερωμένη πορεία στην αμερικανική πρεσβεία. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν, όπως κάθε χρόνο, στο κεντρικό κτήριο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων.

Σήμερα και αύριο θα βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή 11 εισαγγελείς, ένας εκ των οποίων θα είναι στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, δύο στα δικαστήρια της Ευελπίδων και άλλοι δύο συνάδελφοί τους το απόγευμα στην ποινική δίωξη.

Την Πέμπτη, τρεις εισαγγελείς θα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και άλλοι 12 σε επιφυλακή, ενώ άλλοι τέσσερις εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι στην ποινική δίωξη, πρωί και απόγευμα. Ο αριθμός των εισαγγελέων θα αυξηθεί αν κριθεί αναγκαίο.

Από σήμερα τίθενται σε ισχύ και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας σε οδούς γύρω από το Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος.

Την Πέμπτη οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/259933/xekinoun-oi-ekdiloseis-gia-to-polutehneio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου