Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

"Ο κ. Πρόεδρος"


Αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο τις τελευταίες 10-15 ημέρες  σε ότι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας είναι ο αγαπητός μας Πρόεδρος!!

 Κατάφερε μέσα σε δύο συνεδριάσεις να πάρει με το μέρος του αρκετό κόσμο χάρη στις δηλώσεις του και τα σχόλια του. Και η ουσία βρίσκεται στο γεγονός, ότι δεν κέρδισε την συμπάθεια ατόμων  της παράταξης του, αλλά του έβγαλαν το καπέλο και πολλοί αντίπαλοι!
Μία με το σχόλιο του περί κουτοπονηριών  στην περιβόητη συνεδρίαση του Vaselingate και άλλη μια προχθές με την περίφημη ερώτηση και απορία του σχετικά με την πληρωμή των Προέδρων νομικών προσώπων και την παραπομπή του στον «Καλλικράτη», κατάφερε να κάνει τα «φλας» να πάρουν φωτιά!

Και βέβαια τα σχόλια ακόμα δεν έχουν σταματήσει αναφορικά με το αν προσπαθεί να δώσει στίγμα σε κάποιους ή απλώς  προσπαθεί να κάνει ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού!

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ομολογήσουμε , ότι τον «ψήνουμε» να μας παραχωρήσει κάποια συνέντευξη, αλλά ο ίδιος διπλωματικά μας αποφεύγει! Και για να το αναλύσουμε ακόμα πιο διεξοδικά, πιστεύουμε ότι εδώ υπάρχει θέμα που λένε, και ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Πρόεδρε, δεν πιστεύω τώρα που γράψαμε αυτά να αλλάξεις στάση στα επόμενα Δημ.Συμβούλια διότι τότε θα αρχίσουν να σου καταλογίζουν ακριβώς τα αντίθετα.

Εκ της συντάξεως.

MoschatoDaily.gr

περισσότερα στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου