Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στέγη για τον Μαραθώνιο

«Σπίτι» θα αποκτήσει και επισήμως τις επόμενες ημέρες ο Μαραθώνιος, καθώς στις 
10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων στο ΟΑΚΑ.


Η ΑΙΜSθα αποκτήσει από εφέτος τη μόνιμη έδρα της στην Αθήνα, την γενέτειρα του Μαραθωνίου δρόμου και μάλιστα τα γραφεία της θα βρίσκονται στην Λεωφόρο «Σπύρου Λούη», του ιστορικού νικητή του πρώτου Μαραθωνίου Δρόμου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστήσεις του Ανοιχτού Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ παρουσία του υπουργού πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου.


 Παράλληλα, στις 12 Νοεμβρίου η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου θα φιλοξενήσει για 5η διαδοχική χρονιά το Διεθνές Συμπόσιο της AIMS, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών τουλάχιστον 80 σύνεδροι εκπροσωπώντας 40 Μαραθωνίους από όλο τον κόσμο.

Το φετινό Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Αττικής, στις εγκαταστάσεις της Ιστορικής Αφετηρίας του Κλασικού Μαραθωνίου στο Μαραθώνα, με κεντρικό θέμα «Μαραθώνιος και Ιατρικές Υπηρεσίες».

Τις εργασίες θ΄ ανοίξει ο πρόεδρος της AIMS, Πάκο Μποράο, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Υγείας και 'Αθλησης, Χρήστος Αηδόνης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ιορδάνης Λουΐζος και άλλοι.



http://feedproxy.google.com/~r/Gazzettagr/main/~3/TBLnWXmkta4/237907-stege-gia-ton-marathonio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου