Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Π.Α.: Εκδηλώσεις σήμερα σε Άραξο και Ανδραβίδα


Στο πλαίσιο εορτασμού των εκατό χρόνων λειτουργίας της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από την 116 Πτέρυγα Μάχης του Αράξου και από την 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας.

Οι πύλες των στρατοπέδων είναι ανοικτές για το κοινό.


Συγκεκριμένα, στην 116 Πτέρυγα Μάχης υπάρχει Στατική Έκθεση Αεροσκαφών και Μέσων στην Αεροπορική Βάση Αράξου, η οποία λειτουργεί σήμερα από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 και την Τρίτη από τις 14:00 έως και τις 17:00.


Η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό της 117 Πτέρυγας Μάχης βρίσκονται «επί ποδός», προκειμένου να υποδέχονται και να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τον ρόλο και την αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας.


Στον εκθεσιακό χώρο των αεροσκαφών υπάρχουν τα βασικά μαχητικά αεροσκάφη της καθώς και έκθεση φωτογραφικού οπτικοακουστικού υλικού και οπλικών συστημάτων.


Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 στο Αεροδρόμιο της 117 Π.Μ. θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με δοξολογία και ακολούθως επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δοθεί η καθιερωμένη δεξίωση στη Λέσχη των Αξιωματικών τη Διασποράς της Μονάδος.


Πηγή:thebest 
 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=413732

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου