Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω αγώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ απόψε το βράδυ σε οδούς και λεωφόρους του κέντρου, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου Energizer Night Run.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην πλατεία Συντάγματος, στη Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και τις καθέτους της, στη Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της, στη Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βούρβαχη και Δ. Αρεοπαγίτου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, στη Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Αμαλίας, καθώς και τις καθέτους της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία θα διακοπεί επίσης στη Βασ. Όλγας και την Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος τους, στη Βασ. Γεωργίου Β', στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και Ηρ. Αττικού, καθώς και στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρρόης και της Λ. Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λίγα λόγια για το Energizer Night Run

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό νυχτερινό αγώνα δρόμου που θα λάβει μέρος σε 11 χώρες παγκοσμίως, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα. Η διοργάνωση του Energizer Night Run γίνεται στο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας της Energizer, στηρίζοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση One Million Lights (www.onemillionlights.org), ενώ στην Ελλάδα και τα Παιδικά Χωριά SOS (www.sos-villages.gr).

Ο αγώνας πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου Αθηναίων. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά στο www.nightrun.gr, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι πέντε ευρώ.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=428691

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου