Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Όταν η sexy Κατερίνα Στικούδη γυμνάζεται!

Η Κατερίνα Στικούδη συνάντησε τον rapper Bo στο γυμναστήριο και έκοψε τις ανάσες του αντρικού πληθυσμού με την εμφάνιση και την ευλυγισία της.
Δείτε το video: 


http://www.gossip-tv.gr/

Κανονικά το Παγκόσμιο στο Τόκιο!

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ θα λάβει χώρα κανονικά στο Τόκιο από τις 20 - 27 Μαρτίου όπως ανακοίνωσε η διεθνής ομοσπονδία. Παρά το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία, την Παρασκευή (11/3) , η Διεθνής Ομοσπονδία (ISU), ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί κανονικά!
«Η Διεθνής ομοσπονδία (ISU) έλαβε ένα μήνυμα από την ιαπωνική ομοσπονδία που μας γνωστοποίησε ότι ένας από τους εκπροσώπους της, επισκέφθηκε το γήπεδο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει ο διαγωνισμός και έκρινε ότι θα μπορούσε να οργανωθεί κανονικά», εξήγησε ο πρόεδρος της ISU, Οτάβιο Σενκάντα εκπλήσσοντας τους πάντες. 



Πηγή: onsports.gr
http://www.gossip-tv.gr/

Περίπου 10.000 κάτοικοι της πόλης Μιναμισανρίκου αγνοούνται


Όπως αναφέρει σήμερα στον ιστότοπό του το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK, οι Αρχές της Νομαρχίας Μιγιάγκι, στη Βορειοανατολική Ιαπωνία, δεν έχουν νέα από περίπου 10.000 κατοίκους της παραθαλάσσιας πόλης Μιναμισανρίκου, μία ημέρα μετά το καταστροφικό τσουνάμι που έπληξε την περιοχή.

Παράλληλα, το πρακτορείο Kyodo μετέδωσε ότι αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τον μισό πληθυσμό αυτής της πόλης με περίπου 17.000 κατοίκους.

Οι ιαπωνικές Αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι περίπου 7.500 άνθρωποι έχουν μετακινηθεί προς 25 καταφύγια, ενώ προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με περίπου 10.000 ανθρώπους, διευκρίνισε το NHK.

Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξαν χθες Παρασκευή το βορειοανατολικό τμήμα του νησιού Χονσού, οι νεκροί και οι αγνοούμενοι φθάνουν τους 1.700.



http://www.zougla.gr/

19o All Star Game: Στον τελικό οι «μεγάλοι»



Έστω και με τη «ψυχή στόμα», η ομάδα των U22 κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του 19o All Star Game, που φιλοξενείται στον Πύργο και δη στο κλειστό «Γιώργιος Βασιλακόπουλος».
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 69-68 της αντίστοιχης των U20 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί αύριο.
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Λίνος Χρυσικόπουλος του Άρη, το κοντέρ του οποίου σταμάτησε στους 14 πόντους (4 τρ. 10 ριμπάουντ).

Το highlight του αγώνα, το οποίο ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στο κλειστό, για να δουν από κοντά τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από τη... συνεργασία δύο αντιπάλων και συγκεκριμένα του Κατσίβελη (U20) με τον Παπαντωνίου (U22), όταν ο πρώτος σήκωσε τον παίκτη του Ηλυσιακού, για να καρφώσει εντυπωσιακά και να διαμορφώσει το 65-59, δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Μοναδικό αρνητικό από τον σημερινό αγώνα, που αποτέλεσε το «πρόγευμα» εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των Ελλήνων με τους Ξένους, ο τραυματισμός στον ώμο του Βαγγέλη Μάντζαρη (στο 8’15’’).

Tα δεκάλεπτα: 21-21, 49-44, 65-61, 69-68

U22 (Δημήτρης Ιτούδης): Μάντζαρης, Παπαντωνίου 9 (1), Γιαννόπουλος 3 (1), Αράπης, Παπανικολάου 5, Σλούκας 4, Παππάς 9 (1), Κασελάκης, Σαρικόπουλος 4, Τσακαλέρης 2, Μπόγρης 15, Γιάνκοβιτς 18

U20 (Βαγγέλης Αγγέλου): Μποχωρίδης, Καπινιάρης, Κατσίβελης 14 (1), Αντωνάκης 3 (1), Κανονίδης 2, Καραθανάσης 2, Ζούμπος, Νικολακόπουλος, Χρυσικόπουλος 14 (4 τρ. 10 ριμπάουντ), Κουκουλάς 3, Ψαρόπουλος 2, Καββαδάς 27 (1), Γεωργάκης.

http://www.zougla.gr/

Έχασαν το 2015 πάνε για το 2017

Έχοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι το νεότευκτο Ολυμπιακό Στάδιο θα διατηρήσει το στίβο του, οι Βρετανοί κατέθεσαν υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αυτή τη φορά για το 2017.
Στο Νησί διεξάγονται κάθε χρόνο κάποια από τα σπουδαιότερα μίτινγκ του κλασικού αθλητισμού. Η βρετανική ομοσπονδία ωστόσο έχει βάλει στο πρόγραμμα κι άλλους αγώνες, διεκδικώντας πλέον και τις μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος, έχοντας πλέον και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις.

Για το λόγο αυτό, κι αφού αποσύρθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 -το πήρε το Πεκίνο- κατέθεσε νέα υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του 2017, εξασφαλίζοντας και τη στήριξη της κυβέρνησης. Η επίσημη κατάθεση του φακέλου θα γίνει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου

http://www.gazzetta.gr/

Όλοι οι επώνυμοι στο πλευρό της Ιαπωνίας!-Το φυλαχτό της Lady Gaga


Σοκαρισμένοι είναι οι επώνυμοι της διεθνούς αλλά και της εγχώριας showbiz από τις εικόνες Αποκάλυψης που αντικρίζουν από χθες στην Ιαπωνία. Μετά τον καταστροφικό σεισμό αλλά και το τεράστιο τσουνάμι που ακολούθησε σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα του, πολλοί διάσημοι έσπευσαν μέσω Twitter να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους αλλά και να στείλουν τις ευχές τους στο λαό της Ιαπωνίας.

Μετά την Paris Hilton, την Kim Kardashian, την Kate Perry, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Ελεονώρα Μελέτη και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που σχολίασαν χθες την καταστροφή στην Ιαπωνία (http://www.star.gr/life_style/83882/), σήμερα ήρθε η σειρά και των υπόλοιπων διασήμων να εκφράσουν τη λύπη αλλά και την υποστήριξη τους.
Πρώτη πρώτη η Lady Gaga που έχει αποδείξει επανειλημμένα τις φιλανθρωπικές της ανησυχίες:«Σχεδίασα ένα Ιαπωνικό Φυλαχτό. Αγοράστε το. Δώστε εδώ χρήματα και όλα τα έσοδα θα πάνε για την ανακούφιση των θυμάτων της Ιαπωνίας. Εμπρός τέρατα!» έγραψε στο Twitter της η εκκεντρική τραγουδίστρια, ανεβάζοντας και την σχετική φωτογραφία.
Η Kate Perry σήμερα, ανέβασε άλλο σχόλιο στο site της, προσκαλώντας όλους τους φανς της να μην ξεχάσουν να κάνουν φιλανθρωπικές δωρεές, αναρτώντας και τις σχετικές ιστοσελίδες. 
Η Eva Longoria, έστειλε και εκείνη τη συμπαράσταση της στην Ιαπωνία, γράφοντας: «Σου στέλνω τις προσευχές μου Ιαπωνία».
Το ίδιο και η Britney Spears που σχολίασε την Βιβλική καταστροφή, γράφοντας: «Τόσο τραγικό. Η καρδιά μου ραγίζει για την Ιαπωνία».
Η Paris Hilton συνέχισε και σήμερα τα μηνύματα υποστήριξης, παρακινώντας του φανς της να προσευχηθούν για την Ιαπωνία: «Προσευχηθείτε για την Ιαπωνία. Χρειάζονται την αγάπη και την υποστήριξη μας».
Ενώ το Καλομοιράκι ανέβασε το εξής σχόλιο στο Twitter: «Η καρδιά μου είναι με όλους τους ανθρώπους στην Ιαπωνία. Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας να συντροφεύουν τους φίλους και τις οικογένειες τους. Εύχομαι η Ιαπωνία να σταθεί ξανά γρήγορα στα πόδια της».



http://www.star.gr/

Στη Χιλή το τσουνάμι


Το παλιρροϊκό κύμα που δημιουργήθηκε από τη σεισμική δόνηση των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα ανοικτά της Ιαπωνίας έφθασε, στη διάρκεια της νύκτας, στη Χιλή, έχοντας διανύσει ένα ταξίδι 24 ωρών, χωρίς να δημιούργήσει προβλήματα ως απόρροια του μικρού κυματισμού του.
«Τα πρώτα κύματα από το τσουνάμι έφθασαν στα παράλια της Αρίκα, της Ικίκε, της Αντοφαγάστα, στα βόρεια της χώρας, σε απόσταση 1.100 χλμ από το Σαντιάγο, προκαλώντας ελαφρές διακυμάνσεις στο επίπεδο της θάλασσας» ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ροδρίγο Ινσπέτερ στις 06:00 (ώρα Ελλάδας).
Όσον αφορά τις νήσους του Πάσχα, το πρώτο χιλιανό έδαφος που επλήγη από τα κύματα, σε απόσταση 3.500 χλμ από τις ηπειρωτικές ακτές της χώρας, «η εκτίμηση είναι πως οι ακολουθίες κυμάτων έχουν περάσει» τόνισε ο Χιλιανός υπουργός Εσωτερικών. Τα κύματα έφθασαν σε ύψος το 1,16 μ. πάνω από το κανονικό επίπεδό τους και δεν προκάλεσαν μεγάλες ζημιές.
Ο συναγερμός για το τσουνάμι ενδέχεται να αυξηθεί μέσα στο επόμενο δίωρο για προληπτικούς λόγους στη μικρή νήσο με τους 4.000 κατοίκους. Ήδη το ένα τρίτο του πληθυσμού έχει απομακρυνθεί από τις παράλιες ζώνες από χθες το απόγευμα, προς το αεροδρόμιο Ματάβερι, σε ύψος 45 μ από την επιφάνεια της θάλασσας, κοντά στην κυριότερη πόλη της νήσου Άνγκα Ρόα.
http://www.zougla.gr/

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ-Δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες δρόμου, αφιερωμένους στην επέτειο των 75 χρόνων από το θάνατο του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου, Πολίτη και Πολιτικού του Πειραιά.


Ημερομηνία διεξαγωγής
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 ώρα 10:00π.μ.

Σημείο συγκέντρωσης το Μέγαρο της "Ομόνοιας".

Διαδρομή μέχρι το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πλατεία Αγ. Κων/νου.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 18 Μαρτίου 2011,
στα τηλ: 6944686163, 2104171498

Θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα και μετάλλια διάκρισης.



http://www.akpo.gr/default.htm

Γάμος στους -30 βαθμός κελσίου!

«Πάγωσαν»…οι καλεσμένοι ενός ζευγαριού όταν έμαθαν που θα γίνει ο γάμος των φίλων τους! Μια ασυνήθιστη γαμήλια τελετή έγινε το περασμένο Σάββατο στην πόλη Krasnoyarsk της Σιβηρίας, σε θερμοκρασία …υπό το μηδέν!

Ο Sergei Kaunov ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την καλή του Irina Kuzmenko μέσα σε ένα παγωμένο ποτάμι και ενώ η θερμοκρασία ήταν στους -30 βαθμούς Κελσίου.

Ο γαμπρός ως χειμερινός κολυμβητής είχε όνειρο να παντρευτεί κάτω υπό τέτοιες συνθήκες, η κοπέλα του όμως πρέπει να τον αγαπούσε πάρα πολύ για δεχτεί να γίνει η νύφη του …πάγου!

Τώρα όσο αναφορά τους καλεσμένους οι πληροφορίες λένε ότι πολλοί από αυτούς ήταν χειμερινοί κολυμβητές και απόλαυσαν τα παγωμένα νερά του ποταμού Enisei!



http://www.star.gr/

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυμναστικής: Προκρίθηκαν στους τελικούς Κοσμίδης και Πετρούνιας


Ο Λευτέρης Κοσμίδης (ΦΩΤΟ) και ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκαν στους τελικούς του εδάφους και των κρίκων, αντίστοιχα, στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους
Ο Κοσμίδης ήταν 6ος στις ασκήσεις εδάφους με 14,675 βαθμούς, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την προνομιούχο οκτάδα. Στον σαββατιάτικο τελικό, ο 20χρονος πρωταθλητής θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στο θεσμό, αφού είχε καταταγεί 4ος στο Κότμπους τόσο το 2007 όσο και το 2009.
"Ήμουν υπερβολικά ξεκούραστος και γι' αυτό δεν μπορούσα να σταθεροποιηθώ εύκολα πάνω στο ταπί και είχα αρκετές μειώσεις στη βαθμολογία μου. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Ίσα - ίσα, είναι θετικό στοιχείο το να μην αισθάνομαι κούραση ή άγχος και να 'πετάω' στο ταπί. Αύριο θα είμαι πιο συγκρατημένος και πιστεύω ότι θα αποφύγω τις αστάθειες. Ο στόχος μου είναι να βρεθώ στην τριάδα των μεταλλίων και αν μπορέσω να κατακτήσω το χρυσό, θα είναι ακόμα καλύτερα", τόνισε ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου στο αγώνισμα, ο οποίος εκτέλεσε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,50 και αναμένεται να επαναλάβει το
ίδιο και στον τελικό.

Ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν 3ος στους προκριματικούς στους κρίκους, με 15,050 βαθμούς, πίσω από τον Κινέζο Ξουάν Λούο (15,375 β.)  παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

"Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορώ να πάω αρκετά καλύτερα. Έκανα κάποια λάθη, όπως μία διπλή αναπήδηση στην έξοδο, που θέλω να αποφύγω στον τελικό. Θα προσπαθήσω να πάρω μετάλλιο και μάλιστα να ανέβω ψηλότερα από την 3η θέση", δήλωσε ο Πετρούνιας, που παρουσίασε πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6,70.

Αποκλείστηκαν ο Δημήτρης Μαρκούσης (34ος μεταξύ 53 αθλητών στις ασκήσεις εδάφους), ο Μπάμπης Καϊλίδης (35ος μεταξύ 51 αθλητών στον πλάγιο ίππο) και ο αντικαταστάτης του τραυματία Βλάση Μάρα στη διοργάνωση, Κώστας Κωνσταντινίδης (42ος μεταξύ 46 αθλητών στους κρίκους)

Στις γυναίκες, άτυχες στάθηκαν οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες που αγωνίστηκαν στους ασύμμετρους ζυγούς, έχοντας πτώσεις. Η Στεφανί Μπισμπίκου τερμάτισε 11η στον προκριματικό με 13,375 β. και η Βάσω Μιλλούση 26η με 12,525 β.. Αμφότερες θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στη δοκό ισορροπίας, στο απογευματινό σκέλος των προκριματικών οργάνων, που περιλαμβάνει επίσης τις συμμετοχές του Βασίλη Τσολακίδη και της Ελισάβετ Τσάκου.
http://www.enet.gr/

Ποινική δίωξη κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την υπόθεση των ερωτικών DVD.

Η πρωταγωνίστρια των επίμαχων ερωτικών ταινιών φέρεται να απέκρυψε την αμοιβή της με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία σε βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, Χαρ. Τζώνη.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς.

Για το επίμαχο DVD, που είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα», η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της. Είχε πει, επίσης, πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», Δημήτρης Σειρηνάκης, όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.

Την υπόθεση θα αναλάβει ανακριτής.



http://www.skai.gr/news/

Eurogroup: Καταρχήν συμφωνία για το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας

Τη συμφωνία των «17» για το «Σύμφωνο του ευρώ» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπέι. Το σύμφωνο προβλέπει – μεταξύ άλλων – τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την τόνωση της απασχόλησης και τη συρρίκνωση των κρατικών χρεών στα όρια της 17μελούς ευρωζώνης.

Σύμφωνα με το σχέδιο τελικών συμπερασμάτων που έχει στη διάθεσή του το ΑΠΕ - ΜΠΕ, το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας προβλέπει μεταξύ άλλων συγκράτηση μισθών, ευελιξία στην αγορά εργασίας και μεταρρυθμίσεις για τη βιωσιμότητα των συνταξιοδοτικών συστημάτων.

Σε ό,τι αφορά τα δημόσια οικονομικά, οι χώρες καλούνται να υιοθετήσουν μηχανισμούς που θα βάλουν «φρένο» στο χρέος και υποχρεώνονται να λάβουν μέτρα όταν το χρέος ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο.

Τέλος, το Σύμφωνο τονίζει ότι θα πρέπει να υπάρχει συντονισμός των φορολογικών πολιτικών.

Πρόκειται για ένα σχέδιο συμφωνίας που προωθούσε η Γερμανία, με γαλλική υποστήριξη και προϋποθέτει η εφαρμογή του ίδιου σχεδίου συμφωνίας μία εντονότερη οικονομική ανάπτυξη στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, οι μείζονες αποφάσεις που αφορούν στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους αναμένεται να ληφθούν στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε στις 24 και 25 Μαρτίου.

Παπανδρέου: Στο επίκεντρο των αποφάσεων η Ελλάδα 

Την ανάγκη ισχυρών ευρωπαϊκών αποφάσεων για να καθησυχαστούν οι αγορές, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

Όπως δήλωσε, η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των αποφάσεων που θα ληφθούν για την οικονομική κρίση στην ευρωζώνη και την κατάσταση στη Βόρεια Αφρική, επισημαίνοντας ότι και στα δύο μέτωπα η Ελλάδα κάνει ότι είναι δυνατόν.

Είπε ακόμα, ότι αναφορικά με την οικονομική κρίση, «η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο με το πρόγραμμά της έχοντας λάβει επώδυνα μέτρα, ώστε να καταστεί βιώσιμη η οικονομία».



http://www.skai.gr/news/

Προς το παρόν Δεν αυξάνουν την τιμή των τσιγάρων οι περιπτερούχοι της Μακεδονίας

Να μην προχωρήσουν προς το παρόν στην αύξηση της τιμής των τσιγάρων κατά 10 λεπτά ανά πακέτο αποφάσισαν οι περιπτερούχοι και οι καπνοπώλες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, κατά τη γενική τους συνέλευση.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Ψιλικών, Καπνοπωλών και Ενοικιαζόμενων Περιπτέρων Μακεδονίας, Κώστας Ιακώβου, οι Βορειοελλαδίτες επαγγελματίες του κλάδου θα τηρήσουν στάση αναμονής μέχρις ότου διαπιστώσουν αν θα «περάσει» η ρύθμιση για το κατώτατο όριο προμήθειας εμπόρων χονδρικής και λιανικής στα καπνικά προϊόντα, που προβλέπεται από το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

«Στο άρθρο 47 παράγραφος 6 του σχεδίου νόμου για τη φοροδιαφυγή, το κατώτατο όριο προμήθειας για τη λιανική πώληση ορίζεται στο 31,3% της τιμής λιανικής προ φόρων. Από αυτό, σε εμάς καταλήγει μόλις το 4,5% στην ανώτατη λιανική τιμή, δηλαδή ψίχουλα», υπογράμμισε ο κ. Ιακώβου.

Οι περιπτερούχοι διεκδικούν τη θεσμοθέτηση ποσοστού 37% στην αποφορολογημένη αξία, κάτι που σημαίνει ότι στο ταμείο τους θα μένει τελικά περίπου το 8% της ανώτατης λιανικής τιμής.

Η διοίκηση της Ένωσης απέστειλε ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι καπνοβιομηχανίες τρώνε με χρυσά κουτάλια το δικό μας ψωμί. Το 2009 και αρχές του 2010, οι καπνοβιομηχανίες κέρδιζαν το 57% στην αποφορολογημένη αξία, ενώ τώρα θα κερδίζουν το 60,40%».



http://www.protothema.gr/

Το τσουνάμι «χτύπησε» στις ΗΠΑ- Ένας αγνοούμενος

Στις ακτές της βόρειας Καλιφόρνιας έφτασε το τσουνάμι που δημιουργήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας.Σύμφωνα μάλιστα με τις αρχές της Καλιφόρνια ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν κοντά στο Humboldt Bay, αγνοείται και οι αρχές πιστεύουν ότι έχει παρασυρθεί από την οργή των κυμάτων που σχηματίστηκαν μετά τον σεισμό. Ο άνδρας βρισκόταν στην περιοχή Klamath River, που βρίσκεται περίπου 20 μίλια νότια της πόλης Crescent City, της Καλιφόρνια. Η εν λόγω περιοχή φέρεται να έχει πληγεί περισσότερο από άλλες περιοχές της βόρειας Καλιφόρνια.

«Το λιμάνι μας καταστράφηκε ολοκληρωτικά» αναφέρει ο Σκοτ Φέλλερ, ναυτεργάτης, στη Crescent City, μια πόλη που έχει περίπου 7 χιλιάδες κατοίκους « 35 πλοία έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά και η αποβάθρα έχει υποστεί πολλές ζημιές» καταλήγει.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η πόλη Crescent City αντιμετωπίζει την οργή του τσουνάμι. Το 1964 έντεκα άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από αντίστοιχο περιστατικό. 

protothema
http://sarotiko.blogspot.com/

Εργασίες στη Λεωφόρο Κηφισίας και Ποσειδώνος

Οι εργασίες διεξάγονται κατά τις βραδινές ώρες από 22.00 έως και τις 6.00.

Παρατείνονται έως την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες διαγράμμισης επί της Λ. Κηφισού από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως την εκβολή της Λ. Κηφισού στη Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος (Νέα Παραλιακή), από το ύψος του Σ.Ε.Φ. έως τον κόμβο της Βάρκιζας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες διεξάγονται κατά τις βραδινές ώρες από 22.00 έως και τις 6.00 και περιλαμβάνουν:

- κατά μήκος διαγράμμιση

- βαφή ζεμπρών εισόδων και εξόδων στη Λ. Κηφισού

- βαφή των παράπλευρων οδών καθώς και των ανισόπεδων και ισόπεδων κόμβων που βρίσκονται σε αυτές.

newsit
http://sarotiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_9654.html

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ .... Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού 2011(δείτε φωτο και video απο την εκδήλωση )




Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 16 Μαρτίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30



               









    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
     ΔΗΜΟΣ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ                                          Mοσχάτο   11/03/2011

Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου             

Τ.Κ. 183.45

Τηλ. Κέντρο : 213-2019600,                        Προς:  τους Δημοτικους Συμβούλους
 Fax: 210-9416154                                           Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου                            
 Πληροφορίες : κ. Καραγιάννη

 

 5ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ                                                 
 Αριθμ. Πρωτ.: 5932                                         

      

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 16 Μαρτίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30  με τα εξής θέματα:


1.       Συμπλήρωση της Επιτροπής Διαβούλευσης με την κλήρωση του 1/3 δημοτών εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους.
2.       Λήψη απόφασης επί αιτήματος των Κλειούς Γκούμα και Σοφίας Γκούμα για αποδοχή εμπράγματης ασφάλειας (υποθήκης) του ακινήτου τους επί των οδών Αριστοτέλους 10-12 και Μυτιλήνης στον Ταύρο σχετικά με την συνέχιση καταβολής υπολοίπων δόσεων από εισφορά σε χρήμα.
3.       Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών, ειδικοτήτων οδηγών και εργατών καθαριότητας.
4.       Λήψη απόφασης για την αδειοδότηση τοποθέτησης μεταλλικών κιγκλιδωμάτων έμπροσθεν του καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί τη οδού Μακρυγιάννη 98.
5.       Λήψη απόφασης για τον ορισμό αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμου Πειραιά και Δυτικής Αττικής (Νεκροταφείο).
6.       Λήψη απόφασης για τον ορισμό αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμου Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).
7.       Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.
8.       Λήψη απόφασης επί της 5241/3-3-2011 αίτησης.
9.       Λήψη απόφασης για την απόδοση ποσού 16.160€ στις σχολικές επιτροπές Ταύρου για εθελοντή σχολικό τροχονόμο.
10.   Λήψη απόφασης κατανομής ποσού 85.798,40 έναντι  από το ποσό των 114.163,28€ από τους κεντρικούς αυτοτελής πόρους έτους 2011 σχολικές επιτροπές Δήμου Μοσχάτου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών
11.   Λήψη απόφασης για την έγκριση καταβολής αναδρομικών ΠΟΕ.
12.   Λήψη απόφασης για την απόδοση εσόδων μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Α΄διμήνου 2011 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
13.   Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου για το Α΄ τρίμηνο  οικονομικού έτους 2011.
14.   Πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του έργου ΄΄Προσθήκη διώροφου κτίσματος κατ΄ επέκταση του υπάρχοντος στο 5ο Δημοτικό Σχολείου Ταύρου΄΄.
15.   Επικύρωση των ομόφωνων αποφάσεων της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την καύση καλωδίων.
16.   Λήψη απόφασης για την ετήσια συνδρομή του Δήμου σε διάφορα έντυπα και περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα για το έτος 2011.
17.   Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΤΕΙ.
18.   Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία: < Σύμφωνο των Δημάρχων >.
                                                                                                      
                                                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                
                                                            
                                                                                        ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

Μονόδρομος η νίκη

Τους τρεις βαθμούς και μόνο θα ψάξει το Μοσχάτο στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Κορωπί, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.



Το συγκρότημα του Αντώνη Δημητρίου μόνο με νίκη θα ελπίζει στην παραμονή γιατί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου βρίσκεται 5 βαθμούς (ο Ολυμπιακος παίρνει στα χαρτιά το τρίποντο από τον Ανταγόρα Κω) κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους στρατευμένους Σταμάτη Αναστασιάδη και Γιάννη Αθανασόπουλο.
Συντάκτης:  Onsports Team


http://www.onsports.gr/

To «νέο αίμα» στο μόντελινγκ

Αν και έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις στο χώρο της μόδας το 2008, η Maryna Linchuk θεωρείται από τις «μικρές» του χώρου. Το 23χρονο μοντέλο γεννήθηκε στη Λευκορωσία και έχει ήδη φωτογραφηθεί δυο φορές για το περιοδικό «Vogue»....

ΔΕΙΤΕ: Την εντυπωσιακή Maryna Linchuk...
...


Εκτός από τη «Vogue» η εντυπωσιακή Maryna Linchuk έχει εργαστεί με οίκους, όπως οι Dior και Versace...



http://sarotiko.blogspot.com/2011/03/to_11.html