Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο την Παρασκευή


Στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Προέδρου του κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους.

Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Αρχικά η συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει αύριο, αλλά αναβλήθηκε για την Παρασκευή, λόγω, ίσως και της απουσίας του κ. Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.
Στη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου για το Σαββατοκύριακο, καθώς και η ημερήσια διάταξη. Μεταξύ άλλων αναμένεται να οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων, οι οποίες αφορούν τόσο στον εσωκομματικό διάλογο για τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, όσο και για το θέμα της ηγεσίας, θέμα το οποίο διχάζει το Κίνημα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση της Παρασκευής αναμένεται να αποσαφηνιστεί πλήρως η θέση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος είχε δηλώσει, στην προηγούμενη συνεδρίαση, ότι δεν θα διεκδικήσει ούτε την πρωθυπουργία, ούτε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Πάνος Μπεγλίτης, δήλωσε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Παπανδρέου να είναι και πάλι υποψήφιος. Επίσης διακινείται ερμηνεία της δήλωσης Παπανδρέου, σύμφωνα με την οποία, η αναφορά του περί μη υποψηφιότητάς του, αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της συνολικής του πρότασης και δεν μπορεί να ισχύσει έξω από το πλαίσιο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου