Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ;ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΑΟΝΑ 46 - 56

Μετά από ένα σκληρό και ενδιαφέρον παιχνίδι οι γυναίκες της Ελευθερίας έχασαν από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΟΝΑ  στο Μοσχάτο.  


Τώρα ο ΑΟΝΑ προσπάθησε να επιβάλλει από την 1η περίοδο την θεωρητική υπεροχή του  δημιουργώντας κυρίως πρόβλημα  σαρώνοντας τα ριμπάουντ στο καλάθι της Ελευθερίας και ανανεώνοντας συνεχώς τις επιθέσεις του. Η  Ελευθερία διόρθωσε αυτόν τον τομέα και με αντεπίθεση ισοφάρισε στο ημίχρονο.  Η 3η περίοδος ήταν καταστροφική για την Ελευθερία που αποσυντονίστηκε μένοντας άποντη τα πρώτα 8 λεπτά και στη συνέχεια σκοράροντας μόνο με βολές, ο ΑΟΝΑ  πήρε μια διαφορά και στην εκπνοή κέρδισε 3 βολές(εύστοχες) σε ένα φάουλ πίσω από το κέντρο ελεγχόμενο ενδεχομένως μετά την κόρνα, και έφτασε τους +15 πόντους και την αίσθηση πως η νίκη είχε κλειδώσει για τον πρωτοπόρο. 
Το ματς έμοιαζε να έχει ομοιότητες με του α γύρου όταν ήταν ισόπαλο στο ημίχρονα αλλά και με την κατά κράτος επικράτηση του ΑΟΝΑ στο β μέρος έστω και με τα παράπονα τότε για τη διαιτησία κατά της ομάδας μας, αλλά ο κόουτς Τσαραπατσάνης και τα κορίτσια του είχαν άλλη γνώμη. Άρχισε μια αντεπίθεση που έφερε την Ελευθερία 3 πόντους πίσω στο σκορ και στα 4 δεύτερα η Ξηρογιάννη επιχείρησε έξω από τη ρακέτα της Ελευθερίας να στείλει την μπάλα στο απέναντι καλάθι αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε 3 βολές(κάτι που είχε δώσει υπέρ του ΑΟΝΑ στη λήξη του 3ου 10λέπτου) αλλά θεώρησε το φάουλ πάνω σε πάσα έτσι χωρίς καν μπόνους βολών η Ελευθερία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με κάποιο τρίποντο.


Περισσότερα στο
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/01/46-56_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου