Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Α' ΕΣΚΑΝΑ:Ηττα για την Ελευθερία Μοσχάτου στο εκτός έδρας αγώνα που έδωσε σήμερα το βράδι απο τον Φοίνικα με 47-41

Τα δεκάλεπτα του αγώνα
7-15,15-24,38-34,47-41


Για ένα ημίχρονο έπαιξε καλό μπάσκετ η Ελευθερία Μοσχάτου ,όπου και προηγήθηκε με 24-15.Αυτό όμως δεν αρκούσε για να της δώσει την νίκη γιατί η καλή απόδοση πρέπει να έχει και διάρκεια.
Αντίθετα ο νεανικός Φοίνικας του κυρίου Ποτότογλου κατάφερε να τρέξει  περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο  και να καλύψει τα κενά του πρώτου  και με αποφασιστικότητα να πάρει την νίκη, για την οποία την κυνήγησε μέχρι το τελευταίο λεπτό και φάνηκε ιδιαίτερα όταν η Ελευθερία Μοσχάτου δεν έβαλε ούτε ένα πόντο περίπου στα πρώτα  οκτώ λεπτά στο τελευταίο  δεκάλεπτο.  


Η   Ελευθερία μας μάλιστα έχασε και την διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα και θα έχει και μειονέκτημα απέναντι στο Φοίνικα σε περίπτωση ισοβαθμίας.


Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και συνεχίζεται η ομάδα μας πρέπει  να κοιτάξει μπροστά ώστε να πάρει τους αγώνες που πρέπει, ιδιαίτερα στο γήπεδό της ώστε να πετύχει και την σωτηρία της, πράγμα που είναι στο χέρι της και μπορεί να το κάνει και ελπίζουμε όλα αυτά να γίνουν με την συμπαράσταση  του κόσμου της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου