Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ: A' ΕΣΚΑΝΑ....Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ελευθερία Μοσχάτου εκτός έδρας στην Γλυφάδα επι της γηπεδούχου ομάδας της Ευριάλης με 84-77

 Τα δεκάλεπτα του αγώνα
(17-12,29-35,56-53,77-84)

Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της
η Ελευθερία Μοσχάτου έδειξε ποια είναι η πραγματική της αξία σαν ομάδα .Σήμερα λοιπόν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρα νίκη για το πρωτάθλημα μπάσκετ
της Α ΕΣΚΑΝΑ.
Μία νίκη που την περιμέναμε να έρθει σίγουρα γιατί είχαμε διαπιστώσει την αγωνιστική αλλαγή   που είχε έλθει στην ομάδα μας  από το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας.
Ο καινούργιος χρόνος φαίνεται να είναι πολύ καλότυχος για την Ελευθερία γιατί με το ξεκίνημα  πέτυχε μία από τις ποιο σημαντικές νίκες  της που  θα ανεβάσει  την ψυχολογία και την απόδοση της ομάδας και θα την δούμε στο τέλος να αναρριχιέται  σε πολύ καλύτερη θέση της βαθμολογία από αυτή που κατέχει αυτή την στιγμή.
Το σίγουρα πλέον είναι ότι η ομάδα μας θα ξεδιπλώσει τις πραγματικές τις δυνατότητες και θα φέρει και μεγαλύτερες συγκινήσεις για τον Μοσχατιώτικο κόσμο της.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας και στον προπονητή κύριο Κακαλιά
ελπίζοντας ότι θα μείνετε όλοι συγκρατημένοι για την συνέχεια και τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με τον Φοίνικα εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου